News Flash:

Horoscopul saptamanii 21-27 noiembrie

21 Noiembrie 2016
1251 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop01
BERBEC

Dragoste – Casa mariajului si a cuplului devine activa din a doua parte a saptamanii, cand ar trebui sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. Folositi orice ocazie pentru a o petrecere impreuna, iesiti la spectacole, concerte si cine romantice.

Bani –Sfera finantelor in comun cu partenerul va intra in atentie in weekend, cand ar fi bine sa achizitionati sejurul pe care l-ati programat de sarbatori.

Munca –Primele doua zile din saptamana se anunta agitatie in planul profesional, insa vestea buna este ca Mercur in Sagetator va aduce vesti bune de la drum si gasiti solutii ingenioase la toate problemele pe care le intampinati.

TAUR

Dragoste  – Discutati cu partenerul despre lucrurile care va nemultumesc si aveti grija sa nu mai dati frau liber geloziei si a discutiilor in contradictoriu, care se invart in jurul banilor. Weekend-ul il petreceti in compania persoanei iubite, careia ii faceti un cadou surpriza.

Bani – Marti discutati cu persoana iubita despre locul unde il veti petrece de sarbatori. Va ganditi sa va imprumutati niste bani de la familie sau de la prieteni pentru a achita sejurul ales.

Munca – Partea a doua a saptamanii vine cu o incarcatura la locul de munca si ar fi bine sa fiti diplomate si sa aplanati conflictele intre colegi. In relatia cu sefii tindeti sa fiti agresivi in comunicare, lucru ce poate fi sanctionat de catre acestia.

GEMENI

Dragoste- Ar fi indicat sa ii prezentati si partenerului planurile voastre si sa il lasati si pe el sa isi dea cu parerea. La mijlocul saptamanii cu Luna pe casa iubirii, ar fi indicat sa va petreceti mai mult timp cu acesta, mai ales ca l-ati tot neglijat in ultima perioada. Aveti grija la discutiile in contradictoriu!

Bani – In prima parte a saptamanii puteti semna niste acte notariale legate de o locuinta pe care doriti sa o cumparati sau sa o vindeti.

Munca- Desi saptamana se anunta destul de linistita la capitolul profesional, in weekend veti fi nevoite sa lucrati sarcini ramase restante. Daca aveti colaborari, incercati sa terminati repede ce aveti de facut pentru a lasa timp si pentru activitati recreative.

RAC

Dragoste- La finalul saptamanii partenerul va poate reprosa ca nu va implicati prea mult in chestiunile gospodaresti. Sunteti tentate sa amanati toate treburile gospodaresti in favoarea petrecerii timpului liber intr-un mod placut.

Bani – Saptamana aceasta puteti achiziona niste obiecte pentru casa. Aveti tendinta sa cheltuiti peste masura! Nu va intindeti mai mult decat va este plapuma!

Munca – Aveti nevoie de niste schimbari in plan profesional, iar Mercur pozitionat in sfera serviciului ar putea sa va aduca niste oferte demne de luat in seama. Daca aveti probleme de comunicare cu unii colegi, puteti primi niste sfaturi utile din partea unor colegi de la alte departamente, care sa va deschida ochii in unele probleme ivite in departamentul dumneavoastra.

LEU

Dragoste – Sunteti tentata sa incepeti o relatia cu un coleg de serviciu nou angajat. Ar fi bine sa fiti atente cand vine vorba de situatii complicate la serviciu, mai ales ca tineti foarte mult la imaginea voastra.

Bani – Marti puteti incasa o suma de bani dintr-o colaborare. Nu intra toti banii pe care ii asteptati, insa cu suma respectiva veti reusi sa va achitati niste datorii.

Munca – Finalul saptamanii se anunta cel mai dificil din punct de vedere profesional. Veti avea intalniri, sedinte, drumuri in afara sediului, iar daca sunteti implicate intr-un proiect de creatie, ziua de vineri este cea in care veti da cel mai mare randament.

FECIOARA

Dragoste– Discutii de destin despre relatia voastra puteti avea cu partenerul la inceputul saptamanii. Mai multa pasiune in cuplu l-ar bucura pe partener. Comunicarea este cheia tuturor problemelor, iar daca au existat sau exista dispute, discutand cu cartile pe fata, ati putea sa rezolvati mai mult de jumatate din nemultumirile adunate.

Bani –Vineri aveti tendinta sa cheltuiti mai mult decat este necesar. Chiar daca va astepta o perioada excelenta din punct de vedere financiar, astrele va sfatuiesc sa nu risipiti toti banii!

Munca – Se anunta o saptamana destul de usoara din punct de vedere profesional. Din pacate, wekeend-ul este cel in care veti munci mai mult. Ori lucrati pentru serviciu niste sarcini restante, ori pentru colaborari, ori aveti de invatat pentru niste cursuri de dezvoltare profesionala. O disputa mai veche cu un coleg ar putea reveni in actualitate.

BALANTA

Dragoste– Faceti fata cu greu obligatiilor de familie si puteti avea dispute cu partenerul de viata marti si miercuri. Lasati la o parte orgoliile si bucurati-va de un weekend linistit in familie!

Bani– In weekend va surad oportunitati de a negocia niste contracte din care puteti castiga sume frumoase. Exista sansa sa prosperati din punct de vedere financiar in urmatoarea perioada, deci nu ratati ofertele!

Munca– Joi si vineri se anunta zile favorabile, iar influenta lui Mercur in casa comunicarii se simte din plin, deoarece deveniti buni oratori, gesionati cum trebuie problemele aparute la locul de munca. In proiectele in care sunteti implicate tineti cont si de parerea colegilor.

SCORPION

Dragoste– Chiar daca in sfera sentimentala nu stati precum v-ati fi dorit, sfatul astrelor este sa folositi orice prilej sa va distrati cu familia si prietenii.

Bani –Marti recuperati o suma de bani pe care ati imprumutat-o unui prieten. Mercur pe casa banilor favorizeaza castigurile. 

Munca- In prima parte a saptamanii astrele va indeamna sa va ocupati in principal de proiectele de grup in care sunteti implicate. Analizati toate propunerile si investiti numai in momentul in care sunteti sigure ca va merge treaba, altfel veti avea de pierdut.

SAGETATOR

Dragoste  - Daca sunteti singure, la finalul saptamanii aveti dispozitie de flirt, iar in viata sociala sunteti foarte active. Ar trebui sa profitati de momentele frumoase petrecute in compania prietenilor si a grupului din care fac parte acestia si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Puteti cunoaste pe cineva cu care sa incepeti o relatie.

Bani – Problemele financiare au disparut ca prin minune de cand micul benefic, Venus, a intrat pe casa banilor si a adus o imbunatatire. Evitati cheltuielile peste masura, deoarece vin sarbatorile si veti avea nevoie de bani!

Munca – Prima parte sa saptamanii sfera profesionala este in atentia voastra. Veti stabili intalniri cu sefii si va asumati responsabilitati. Evitati deciziile importante pana va gasiti directia!

CAPRICORN

Dragoste– Desi va doriti armonie in cuplu, aveti parte numai de critici din partea persoanei iubite, care va reproseaza faptul ca sunteti mereu in contratimp. Incercati in weekend sa recuperati timpul pierdut!

Bani – Saptamana aceasta nu se intrevad modificari in conturile voastre. In weekend puteti avea niste idei stralucite intr-un proiect personal din care sa obtineti mai multe beneficii financiare.

Munca– In prima parte a saptamanii puteti sa faci niste drumuri, sa plecati intr-o delegatie. Vineri sunteti nevoite sa rezolvati o problema la locul de munca si riscati sa intrati in conflicte cu sefii. Noroc cu Jupiter pozitionat in sfera profesionala si a sefilor, care vor tolera accesele voastre.

VARSATOR

Dragoste – Sunteti tentate sa incepeti o relatie cu o persoana publica sau unul dintre sefi. Daca sunteti intr-o relatie, care nu mai merge de ceva timp si va doriti o schimbare, aveti nevoie de rabdare si diplomatie pentru a incheia in mod civilizat. Straduiti-va sa nu fiti agresive in comunicare!

Bani – In urma unor intalniri cu un prieten cu care vreti sa incepeti o afacere pe cont propriu, incepeti sa faceti socoteli si va consultati cu familia despre adminstrarea unor sume de bani pentru un plan de viitor.

Munca- Ziua de vineri se anunta favorabila pentru a sustine un interviu, un proiect sau un examen important. Saptamana de lucru continua si in weekend, cand veti pune la cale strategii in ceea ce priveste un proiect in care aveti sustinere de la sefi.

PESTI

Dragoste- Cand este vorba de situatii complicate, partenerul este cel care va ajuta si va scoate din impas. Aveti sustinerea lui in orice intreprindeti, in special in sfera socio-profesionala. In weekend va intalniti cu prietenii pe care nu i-ati mai vazut de mult.

Bani – Vineri incasati o suma de bani mai mare dintr-o mostenire, bun de valoare sau niste bani pe care trebuia sa ii recuperati de la serviciu.

Munca– Incepeti saptamana in forta la locul de munca. Asteptati-va la promovarea mult asteptata. Astrele vor aduce o influenta benefica, iar ziua de marti o puteti nota in calendar ca fiind una favorabila negocierilor. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006094 (s)