News Flash:

6 lucruri pe care sa nu i le spui unui Berbec

20 Noiembrie 2016
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Nativii din Berbec sunt, in general, persoane destul de tolerante si rezistente la critici. Poti sa le spui ce ai pe suflet sau ce nu iti place la ei, fara sa creezi o tragedie. Insa exista lucruri pe care nu le place deloc sa le auda. Iata despre ce e vorba!

”Esti sigur ca nu ai nevoie de ajutor?”
Berbecii sunt independenti si le place sa se descurce singuri. In plus, sunt si destul de orgoliosi. Nu le place sa se bazeze pe cei din jur, iar daca e sa ceara ajutorul, o fac doar dupa ce s-au convins ca nu se descurca singuri.
”De ce te-ai suparat asa de tare?”
Berbecii suporta criticile, dar nu atunci cand e vorba de sentimentele lor. Nu e bine sa-i spui ca e prea suparat, prea trist, prea indragostit sau prea melancolic.

”Ai si tu rabdare!”
Este unul din putinele lucruri pe care un Berbec nu le poate face. Poate sa mute si muntii din loc pentru cei dragi, dar nu poate sa fie rabdator. Si, in plus, se enerveaza foarte tare daca ii ceri asta.

”Esti un egoist.”
Da, Berbecul se gandeste mai intai la fericirea lui si abia apoi la a altora. Dar nu ar face niciodata rau intentionat. I se spune destul de des ca e egoist, dar uraste sa auda asta.
”Nu e decizia ta.”
Berbecului ii place sa conduca, sa ia decizii si vada ca se procedeaza asa cum vrea el. Chiar isi doreste sa hotarasca si in probleme care nu il afecteaza pe el. Evident ca nu e corect sa se intample asa, dar nu e bine sa i-o spui in fata.

”N-o sa reusesti.”
El crede ca e in stare sa faca orice si cam asa e, in general. Uraste sa fie descurajat. Asta il ambitioneaza si mai tare, dar cand aude replica de mai sus de la o persoana draga, il si supara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005899 (s)