News Flash:

Motivul pentru care Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au despartit

20 Noiembrie 2016
2235 Vizualizari | 0 Comentarii
radulescu
Vestea ca Mihaela Radulescu ar fi noua iubita a austriacului Felix Baumgartnera ridicat imediat o intrebare: “Si Dani ce parere are?”. Se pare ca Dani a aflat primul despre asta!
Mihaela a confirmat prima informatia conform careia s-ar fi despartit de Dani Otil, dupa sase ani de amor intre doua avioane. Apropiatii lui Dani stiau si ei ca diva si matinalul nu mai formeaza un cuplu. Mai mult, se pare ca relatia lor nu mai functiona inca de la inceputul acestui an, cand vedetele ar fi facut un soi de pact.
Surse din preajma lor sustin ca cei doi ar fi stabilit sa ramana ancorati in relatia muribunda pana cand unul dintre ei va fi resuscitat de fiorii unei noi iubiri. Zis si facut! La scurt timp dupa acest moment, intalnirile lor s-au tot rarit si au inceput sa apara primele zvonuri legate de o aventura pe care Dani ar avea-o cu o colega de la matinal.
Isi varsa naduful in sala de sport
Trecerea in nefiinta a tatalui Mihaelei, la finele lunii august, i-a adus din nou impreuna. Daramata de pierderea suferita, Mihaela a avut parte de tot sprijinul lui Dani. Diva si-a recapatat zambetul pe 22 octombrie, cand a realizat un interviu cu austriacul care a sarit de la 39 de kilometri inaltime, Felix Baumgartner, si cand, am putea presupune, s-a aprins focul idilei de azi.
Cert este ca, atunci cand s-a intamplat, conform pactului de la inceputul anului, Dani trebuie sa fi stiut si sa fi consimtit. Desi avea timp sa se pregateasca, acum, cand noua relatie a Mihaelei este publica, Dani s-a inchis in el, pare trist si abatut. Cei din preajma lui evita sa abordeze subiectul, iar naduful si-l varsa in sala de fitness.
El voia copii, ea nu putea sa-i faca
Relatia dintre Dani si Mihaela a fost greu pusa la incercare in momentul in care s-a ridicat problema copiilor. Problemele de sanatate nu-i permiteau Mihaelei sa mai duca o sarcina la bun sfarsit, in timp ce Dani, barbat tanar, visa la mostenitori. Mai mult, surse din preajma lui sustin ca mama acestuia i-ar fi cerut in repetate randuri nepoti, iar singura varianta sa-i poata implini dorinta era sa se reorienteze in amor. Ceea ce acum se va intampla.
Cat de bogat este de fapt Felix?
Despre noul iubit al Mihaelei Radulescu s-a scris ca ar avea o avere de peste 250 de milioane de euro, ca ar fi cel mai bine platit atlet din 2014, ca ar detine chiar si un club de fotbal sau ca ar fi proprietarul unui magazin. Ei bine, lucrurile nu stau asa. Austriacul Felix Baumgartner nu e deloc lipsit de mijloace financiare, dar nici chiar asa.
Legendarul salt din stratosfera, din 2012, cand a depasit viteza sunetului, i-a adus faima, nu neaparat si gramezi de bani. Nu e patronul nici unei echipe de fotbal si nici nu e cel mai bine platit atlet din lume. Conform topului Forbes, acesta e boxerul Floyd Mayweather, care a castigat in ultimul an aproape 85 de milioane de euro. Felix nici nu a intrat in top 100.

elix baumgartner dani aventura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008043 (s)