News Flash:

INCREDIBIL! Un TIR a circulat fara sofer pe strazile Timisoarei!

21 Noiembrie 2016
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
tir fara sofer
Iluzionistul Lorenzo-Cristian a pus in practica, sambata, la Timisoara, un numar de magie in premiera nationala, levitand deasupra unui tir de 13 tone, aflat in mers, fara sofer, timp de aproximativ 20 de minute. 
Spectacolul de magie a avut loc pe una dintre cele mai circulate artere din Timisoara, B-dul Take Ionescu, portiunea cuprinsa intre Piata Badea Cartan si Punctele Cardinale. Pe durata actului artistic, circulatia rutiera a fost blocata de politisti.
Sute de timisoreni au venit sa-l sustina pe Lorenzo-Cristian si sa asiste la numarul de magie unic in Romania. Practic, iluzionistul a fost suspendat in aer, timp de aproximativ 20 de minute, in pozitie orizontala deasupra unui tir cu o greutate de 13 tone, patru metri inaltime si peste 17 metri lungime.
De asemenea, Lorenzo-Cristian nu doar ca a levitat deasupra autoutilitarei de mare tonaj, ci a si tras-o dupa el, in acelasi timp. Astfel, TIR-ul se deplasa pe strada, desi nu avea sofer sau usi.
“Misca tirul cu puterea mintii”, “Cineva a avut o telecomanda si a controlat tirul”, “Sigur e o smecherie, o iluzie optica”, “Super! Extraordinar”, au fost doar cateva dintre reactiile celor care au urmarit numarul de magie, scrie tion.ro.
La finalul spectacolului, Lorenzo-Cristian a declarat presei ca s-a pregatit timp de sase luni si ca un astfel de numar de magie a mai fost pus in practica doar la Londra.
“A fost un numar de iluzionism, nu este vorba despre puteri supranaturale, este un act artistic pregatit cu foarte mult timp. Eu cred ca este o premiera nationala, un astfel de numar s-a mai tinut doar la Londra, dar actul nostru artistic a fost deosebit fata de al lor si cred ca a fost ca si compozitie artistica mai ok. Suntem in discutii de aproximativ un an, dar tehnic putem spunem ca lucram de vreo sase luni destul de insistent. Cel mai dificil punct au fost cablurile de troleibuz, este ceva reprezentativ pentru Timisoara si ne-am conformat. Pe viitor am foarte multe idei originale, cat mai mari, cat mai spectaculoase si sper sa fiu bine primit la Timisoara, sa vin cu idei noi si, de ce nu, sa aratam Europei ca meritam titlul de Capitala Culturala Europeana”, a declarat Lorenzo-Cristian.
Timisoreanul Lorenzo–Cristian practica iluzionismul de la varsta de 14 ani, iar in prezent este singurul roman membru al celui mai prestigios si exigent club al magicienilor profesionisti din Europa - The Magic Circle de la Londra, fiind coleg cu renumitii magicieni Dynamo si David Copperfield.

iluzionistul lorenzo-cristian iluzionistul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006203 (s)