News Flash:

Un tanar s-a sinucis in noaptea dintre ani, aruncandu-se de la etajul 10!

2 Ianuarie 2014
1290 Vizualizari | 0 Comentarii

Un bărbat tânăr, a cărui identitate este încă necunoscută, a plonjat, la aproape patru ore după miezul nopții, de la ultimul etaj al unui bloc turn. În mod curios, locatarii blocului nu l-au recunoscut, însă martorii găsiți de poliție spun că bărbatul s-ar fi sinucis.

Este vorba de un tânăr în vârstă de 20 – 25 de ani. La ora 3.40 acesta a plonjat de la etajul 10 al unui bloc turn din centrul Timișoarei. ”Un bărbat a cărui identitate a rămas până la această oră necunoscută, a plonjat de la etajul 10 al unui bloc turn de pe Intrarea Doinei, în spatele sensului giratoriu din Piața Mărăști. Polițiștii nu au găsit acte asupra cadavrului”, a declarat Ancuța Morariu, ofițer de presă al Poliției Timiș. 

Locatarii blocului susțin că tânărul a dat târcoale imobilului mai mult timp, iar apoi a găsit o modalitate de a intra în casa scării. Ajuns la ultimul etaj, a deschis un geam și a sărit de la ultimul etaj, zdrobindu-se de asfalt. Decesul a survenit instantaneu. Oamenii au sunat la 112 și i-au aprins o lumânare.

Cadavrul a fost preluat de criminaliști și transportat la IML. Echipa de anchetatori care a ajuns la fața locului a dedus, în urma discuțiilor cu martorii, că bărbatul s-a aruncat intenționat de la etaj. 
Polițiștii au deschis o anchetă și vor încerca să stabilească atât identitatea sinucigașului, cât și motivele care l-au făcut să recurgă la acest gest extrem. Sursa: evz.ro


sinucis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007450 (s)