News Flash:

Bucuria de Paște ne aduce împreună cu cei dragi! Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping din Iulius Town, cu 1.400 de premii pe loc sau 3 vouchere în valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia

23 Aprilie 2024
97 Vizualizari | 0 Comentarii

Niciun cozonac nu este la fel de pufos ca acela pe care îl împarți cu cei dragi și niciun fel de mâncare nu este la fel de delicios ca acela pe care îl pregătești pentru cina de sărbători în familie. Anul acesta Iulius Town Timișoara vă încurajează să fiți „De Paște, mereu împreună!”. Am pregătit cadouri pentru toată familia, iar cei mai norocoși pot câștiga, pe lângă premiile zilnice din cadrul campaniei, vouchere în valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia.  

Ce îți dorești să primești de la Iepurașul de Paște? Dacă și tu faci parte din echipa celor care îl ajută pe simpaticul urecheat să ajungă la toată lumea cu daruri, te așteptăm în Iulius Town cu un cadou doar pentru tine!

Până pe 3 mai 2024, toate ajutoarele Iepurașului care fac shopping la magazinele din Iulius Town, sunt premiate pe loc. Dacă ai bonuri, din aceeași zi, de la unul sau mai multe magazine din Iulius Town, a căror valoare cumulată trece de 500 de lei și vii la Centrul de Premiere, aflat în zona Centrului Informațional din Iulius Mall Timișoara, primești pe loc cadou. Poți câștiga vouchere la Yves Rocher, Nobila Casa, Colin`s, Cărturești, dar și cecuri cadou în valoare de 50 de lei.

În același timp, te înscrii automat în marea tombolă, unde trei norocoși vor câștiga câte un premiu inedit: câte un voucher în valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia. Mai multe detalii despre campanie, dar și regulamentul pot fi citite pe site-ul Iulius Town Timișoara.

Vino la Iulius Town și pregătește-te pentru una dintre cele mai așteptate sărbători din an!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005042 (s)