News Flash:

Veste bună pentru tineri!

Guvernul pregătește introducerea unor vouchere de formare profesională pentru tineri

29 Ianuarie 2024
124 Vizualizari | 0 Comentarii

Guvernul pregătește lansarea unor vouchere de formare profesională destinate tinerilor. Potrivit ministrului Muncii, Simona Bucura Oprescu, valoarea acestor vouchere va varia între 2.420,19 de lei și suma maximă de 9.617,62 de lei.

Costul maxim al serviciilor de formare profesională acoperite prin aceste vouchere depinde de tipul și nivelul cursului de formare profesională, cum ar fi cursuri de calificare/recalificare, cursuri de inițiere/specializare/perfecționare/recunoaștere la nivel de întreprindere. De asemenea, valoarea cupoanelor de formare profesională este influențată de întinderea ajutorului acordat și de numărul de angajați beneficiari, fiind în mod obișnuit limitată la 50% din costul programului, cu excepții.

Cupoanele pentru formare profesională vor putea fi utilizate exclusiv la furnizorii de formare profesională agreați de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și doar pe teritoriul României. Acestea trebuie folosite în termenul de valabilitate și în scopul pentru care au fost acordate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005631 (s)