News Flash:

Cum va fi vremea în majoritatea regiunilor

ANM a emis o nouă informare de precipitaţii moderate cantitativ şi intensificări ale vântului

19 Ianuarie 2024
150 Vizualizari | 0 Comentarii

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis vineri o nouă informare privind precipitații moderate cantitativ și intensificări ale vântului, valabilă până sâmbătă după-amiaza în majoritatea regiunilor.

Conform prognozei de specialitate, în intervalul 19 ianuarie, ora 10:00 - 20 ianuarie, ora 17:00, se vor înregistra temporar precipitații în toate regiunile, cu precădere în Muntenia și în zona Carpaților Orientali, unde acestea vor fi local moderate cantitativ, acumulându-se între 10 și 15 litri pe metru pătrat, iar izolat peste 20 litri pe metru pătrat.

De asemenea, se vor înregistra ploi care se vor transforma în ninsoare începând de vineri după-amiază în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și în nordul Moldovei, extinzându-se în restul teritoriului în timpul nopții. În aceste condiții, se va forma un strat de zăpadă.

Meteorologii anunță că sâmbătă, 20 ianuarie, va continua să ningă în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, însă în general în cantități slabe. Vântul va avea intensificări temporare în toate regiunile, cu viteze în general cuprinse între 40 și 50 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită, determinând scăderea vizibilității.

ANM precizează că vremea se va răci semnificativ, mai întâi vineri în jumătatea de nord a țării, iar sâmbătă și în restul zonelor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006334 (s)