News Flash:

Donald Trump a scăpat de un rival și a căpătat un aliat

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, se retrage din cursa pentru Casa Albă

22 Ianuarie 2024
113 Vizualizari | 0 Comentarii

 Ron DeSantis, guvernatorul Floridei, care a fost considerat o vreme principalul rival al lui Donald Trump în cursa pentru nominalizarea republicană, a anunțat că se retrage din competiție și își oferă sprijinul pentru miliardarul Trump în alegerile prezidențiale din noiembrie, potrivit informațiilor furnizate de agenția AFP.

„Îmi suspend campania astăzi. Pentru mine, este clar că majoritatea alegătorilor republicani din primare vor să îi dea o nouă şansă lui Donald Trump”, a transmis Ron DeSantis.

Cu opinii ferme privind imigrația și avortul, DeSantis s-a situat pe locul al doilea în timpul evenimentului pre-electoral din Iowa, înregistrând un procentaj de 21% în comparație cu 51%, obținut de fostul președinte Donald Trump.

„Nu le pot cere voluntarilor noştri să îşi dea timpul şi banii dacă nu avem o cale clară spre victorie. Am avut dezacorduri cu Donald Trump, cum ar fi referitor la pandemia de coronavirus, dar Trump este mai bun decât actualul titular, Joe Biden”, a precizat DeSantis.

Renunțarea la cursă o transformă pe fosta guvernatoare a statului Carolina de Sud, Nikki Haley, în ultimul obstacol în calea nominalizării ultra-favoritului Donald Trump drept candidat al Partidului Republican.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005467 (s)