News Flash:

Autostrada Lugoj – Deva, cuprinsa in proiectele importante ale bugetului de la Transporturi

31 Ianuarie 2017
999 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada nadlac arad
Cele mai importante lucrări de infrastructură pe care România le va efectua în acest an sunt cele pentru autostrăzile aflate în construcţie. Printre acestea se numără și autostrada Lugoj – Deva, unde măcar avem siguranţa că vor exista bani pentru lucrări.

Bugetul Ministerului Transporturilor pentru anul în curs este unul destul de generos, fiind vorba de peste 4,3 miliarde de lei. Conform proiectului de buget, cele mai importante lucrări care vor fi susţinute se referă la autostrăzile aflate în lucru. Un top al acestora arată că cei mai mulţi bani vor merge către autostrada A10, Sebeş – Turda, cu 950 de milioane de lei. Pe locul al doilea se situează autostrada Braşov – Borş, celebra autostradă Transilvania, pentru care sunt prevăzuţi în buget 903 milioane de lei. Pentru cel de-al treilea obiectiv, autostrada Lugoj – Deva, sunt prevăzuţi în proiectul de buget 805 milioane de lei, scrie tion.ro.

Pe lista promisiunilor care ar urma să fie bugetate apar şi numeroase centuri şi autostrăzi, unde se vor susţine cu bani de la buget realizarea de studii de fezabilitate pentru proiecte noi: autostrada Târgu Mureş – Iaşi – Ungheni, Ploieşti – Buzău – Bacău – Paşcani, dar şi autostrada care ar urma să salveze de statul în trafic al celor care merg spre staţiunile de pe Valea Prahovei, Braşov – Comarnic.

La capitolul centuri de ocolire apar lărgirea la patru benzi a centurii Bucureştiului, cu 216 milioane, Centura Bacău, cu 200 de milioane, Centura Satu Mare, cu 137 milioane sau Târgu Mureş, cu 106 milioane. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004929 (s)