News Flash:

Gest socant pentru o comunitate din Romania. Preot acuzat ca a sechestrat o femeie pentru a obtine favoruri sexuale

30 August 2018
765 Vizualizari | 0 Comentarii
violata2 1

Una dintre infirmierele de la un camin de varstnici din Focsani il acuza pe directorul institutiei, care este si preot, ca a sechestrat-o, a bruscat-o si i-a cerut sa intretina raporturi sexuale ca rasplata pentru faptul ca a fost angajata fara sa dea spaga.
Incidentul s-ar fi intamplat luni noaptea, in jurul orei 4.30, in camera de protocol a caminului. Femeia aflata in tura de noapte declara ca a fost chemata la discutii de directorul institutiei, un barbat de 40 de ani, care este si preot la o biserica din Focsani.

Femeia a declarat pentru MEDIAFAX ca barbatul s-a dezbracat si i-a cerut sa intretina raporturi sexuale ca rasplata pentru faptul ca a fost angajata fara sa plateasca spaga.

In plus, victima ar fi fost amenintata, bruscata, trasa de par si impiedicata sa iasa din camera.


In cele din urma, femeia a fost lasata sa plece si a fugit pe strada, fiind si in prezent speriata.

„Imi este frica, sunt amenintata, domnul sef de centru m-a amenintat, dar nu ma las, vreau dreptate. Imi mentin afirmatiile, chiar daca sunt amenintata. V-am spus dumneavoastra ce am patit, dar le-am spus si celor din institutie. Am luat-o pe cale ierarhica. Am raportat la camin, am fost la Directie, am lasat aceeasi declaratie, nu mi s-a dat numar de inregistrare, am ajuns la Primarie, am lasat si acolo doua hartii, tot nimic. De abia dupa ce am ajuns in media au fost inregistrate hartiile mele, maine (n.r. joi, 30 august) ma cheama sa dau declaratie la Primarie”, a declarat infirmiera Iuliana Coman.

Femeia urmeaza sa faca plangere la Politie si a obtinut un certificat medico-legal care atesta ca a fost agresata.

„Nu eu am cerut concediu medical, medicii au stabilit. Am repaus medical sapte zile si mana imobilizata. Dupa cele sapte zile, ma voi duce la serviciu, sper sa nu ma dea afara. Am certificat medical, dar au fost mai multe violente pe care vi le spun, el m-a tras de par, m-a pus in genunchi”, a spus infirmiera agresata.

Colegii de munca ai femeii declara ca directorul vorbeste urat cu angajatii si ca a adus o stare de tensiune in interiorul institutiei.

„Eu si colegii mei nu vrem decat dreptate. Multi m-au sunat, ma sustin, altora le este frica. Nici nu stiu care este calea legala, eu nu vreau sa pateasca si altii ce am patit eu, eu voi cere sa fie audiat tot personalul, dar si angajatii firmei de paza care nu au fost lasati sa intervina”, a spus femeia.

Politia s-a sesizat din oficiu si va face o ancheta pentru a stabili daca acuzatiile se confirma. Politistii vor audia partile implicate si vor analiza inregistrarile camerelor video din interiorul si din curtea Caminului de Persoane Varstnice din Focsani.

Directorul caminului de varstnici din Focsani nu a putut fi contactat, surse locale declarand ca acesta si-a luat concediu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005083 (s)