News Flash:

O persoana a murit si patru au fost ranite dupa ce microbuzul in care erau s-a rasturnat pe E70

28 August 2018
741 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22 1

O femeie in varsta de 41 de ani din Alexandria a murit, iar alte cinci persoane a fost ranite, marti dimineata, dupa ce microbzul in care se aflau s-a rasturnat pe drumul national DN 6, la iesirea din comuna Stoenesti spre Caracal, judetul Olt.
Purtatorul de cuvant al ISU Olt, Victor Enus, a declarat ca in accident a fost implicat un microbuz in care se aflau sase adulti.

In momentul sosirii echipajelor la fata locului, microbuzul se afla in afara partii carosabile, rasturnat pe o parte, iar o femeie era incarcerata. Celelalte persoane au fost gasite in afara microbuzului. Ulterior, femeia incarcerata a fost declarata decedata.

„Pompierii militari au indepartat elemente de caroserie pentru extragerea acesteia, ulterior, femeia, in varsta de 41 ani, din localitatea Alexandria, fiind preluata de echipajele medicale in stop cardio-respirator. Imediat au fost incepute manevrele de resuscitare, dar fara rezultat favorabil”, a afirmat reprezentantul ISU Olt.
El a adaugat ca patru barbati si o femeie, constienti, au fost asistati medical la fata locului, iar dintre acestia, un barbat si o femeie au fost transportati la CPU Caracal.

Celelalte trei persoane au refuzat transportul la spital.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007646 (s)