News Flash:

Gabriel Oprea, la Curtea de Apel

14 Aprilie 2017
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriel oprea
Gabriel Oprea s-a prezentat vineri dimineata la Curtea de Apel Bucuresti, unde urmeaza sa fie audiat in calitate de martor in dosarul fostului primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, judecat pentru luare de mita.
Neculai Ontanu a fost trimis in judecata in iunie 2016 de DNA sub acuzatia ca, in perioada 2006 — 2007, ar fi acceptat promisiunea unor foloase materiale de la un beneficiar al unor drepturi litigioase (denuntator in cauza), pentru ca in schimb sa faciliteze procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp situate pe raza Sectorului 2. In dosar au mai fost deferiti justitiei Toma Sutru, la data faptelor secretar al Consiliului local al Sectorului 2, Loredana Radu si Aurel Radu.

Neculai Ontanu este acuzat ca ar fi pretins si primit, in mod indirect, o suprafata de 1.500 mp cu o valoare de piata estimata la 1.441.495 euro (pe strada Barbu Vacarescu din Sectorul 2 — o zona rezidentiala) si care ar fi fost transferata de denuntator, in mod gratuit, prin intermediul unor contracte de vanzare-cumparare fictive, catre doua persoane interpuse, indicate de fostul primar. Cele doua persoane sunt Loredana Radu si Aurel Radu. Terenul ar fi fost primit de avocata Loredana Radu ca mita pentru Neculai Ontanu si ar fi fost revandut apoi fostului vicepremier Gabriel Oprea. Dupa vanzarea terenului catre Gabriel Oprea, Loredana Radu ar fi obtinut de la Primaria Sectorului 2 o autorizatie de constructie pentru un imobil cu 10 etaje, care ulterior a si fost ridicat.

dna terenuri neculai ontanu mita gabriel oprea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007979 (s)