News Flash:

EXTRADAREA lui Sebastian Ghita ar putea dura maximum o luna

14 Aprilie 2017
941 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita2
Extradarea lui Sebastian Ghita, localizat si retinut, potrivit Inspectoratului General al Politiei Romae (IGPR), in cursul noptii in Belgrad, Serbia, poate dura de la cateva zile la maximum o luna, potrivit autoritatilor.
Procedura extradarii lui Sebastian Ghita din Serbia ar putea dura undeva intre cateva zile si o luna, extradarea facandu-se prin Ministerul Justitiei, potrivit autoritatilor romane.
"In urma activitatilor investigative complexe si a informatiilor furnizate de Directia Operatiuni Speciale si Directia de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Romane, in cursul acestei nopti, in Belgrad, a fost localizat si retinut, inculpatul Ghita Sebastian Aurelian. Multumim reprezentantilor institutiilor de aplicare a legii din Serbia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Turcia, Muntenegru, Croatia, Austria, Italia si Franta, precum si partenerilor interni, pentru cooperarea in acest caz. Schimbul de date si informatii a avut loc prin CCPI, ENFAS si PNR. In momentul depistarii, cel in cauza a prezentat pentru legitimare, documente false, care prezinta insemnele unui stat din U.E", se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
In prezent, se deruleaza procedura legala in astfel de situatii, a mai precizat IGPR. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1364 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007153 (s)