News Flash:

Soferul masinii cu numere anti-PSD anunta ca va depune plangere penala pentru ca nu a fost lasat sa-si duca copilul intr-un loc sigur, acesta insotindu-l cateva ore la sediul Politiei Rutiere

31 Iulie 2018
703 Vizualizari | 0 Comentarii
psd2

Soferul masinii cu numere anti-PSD inmatriculata in Suedia, Razvan Stefanescu, a anuntat, marti, la iesirea din sediul Politiei Rutiere ca va depune plangere penala pentru ca nu a fost lasat sa-si duca copilul intr-un loc sigur, acesta insotindu-l cateva ore la sediul Politiei Rutiere. Razvan Stefanescu spune ca nu a primit explicatii plauzibile pentru retinerea permisului.
Razvan Stefanescu a declarat, marti, la iesirea din sediul Politiei Rutiere ca va depune plangere penala.

”Sa ma fi lasat o ora-doua sa duc copilul undeva, unde aveam incredere ca poate sa stea. (...) Trebuia sa gasesc pe cineva cu care baietelul meu putea sa stea. Baietelul meu este traumatizat”, a spus Razvan Stefanescu.
Acesta a povestit ca fiul sau, in varsta de 8 ani, l-a intrebat de ce este dus la Politie si a stat cateva ore, pana la finalizarea audierilor de luni.

”I-am explicat ca nu se intampla nimic, ca totul este bine. M-a intrebat de ce vrea sa-mi faca dosar penal si de ce ne ducem la Politie. I-am explicat ca dam o declaratie”, a mai spus Razvan Stefanescu.

El a precizat ca nu a fost informat ca i se vor retrage numerele personalizat, dar a spus ca, cel mai probabil, informarea ii va fi trimisa la adresa din Suedia.

In plus, Razvan Stefanescu a spus ca nu a primit o explicatie plauzibila pentru retinerea permisului de conducere.
”Nu mi-au dat explicatie pentru retinerea permisului au spus ca numerele sunt incactive din cauza asta au fost retinute”, a mai spus romanul stabilit in Suedia.

Acesta a afirmat ca, in opririle precedente, a intrebat politistii daca trebuie sa schimbe numerele.

”Mi-au spus ca nu am voie pentru ca fac alte infractiuni si sa merg cu astea pe care le-am folosit de la intrarea in tara””, a mai sus Razvan Stefanescu, care a afirmat ca nu-i pare rau ca a intrat in tara cu placutele de inmatriculare cu numarul ”M..EPSD”.

Brigada Rutiera a Capitalei a retinut, luni, numerele de inmatriculare cu mesaj anti-PSD, dupa ce au oprit in trafic autoturismul inmatriculat in Suedia. De asemenea, a fost retinut pemisul de conducere al soferului, acesta declarand ca a inmatriculat masina in luna aprilie si ca se afla in concediu in Romania, fiind in drum spre litoral.

Politia Rutiera a deschis dosar penal in acest caz si sustine ca masina cu numarul de inmatriculare ”M..EPSD” nu are drept de circulatie in Romania, invocand o informare transmisa de Biroul Interpol Stockholm, in timp ce Ambasada Suediei la Bucuresti a precizat ca autoturismul are drept de circulatie in Uniunea Europeana, dar ca posesorul trebuie sa detina documentele oficiale pentru ambele seturi de numere – personalizate si oficiale.

Ulterior, purtatorul de cuvant al Agentiei de Transport din Suedia,  Eva Isaksen, a declarat ca placutele personalizate ii vor fi retrase soferului roman.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005997 (s)