News Flash:

Florin Dumitrescu te va face sa renunti la paine. Ce a descoperit juratul in timpul procesului de preparare al aluatului

16 Mai 2022
507 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Dumitrescu

Indirect, Florin Dumitrescu a declarat razboi bucatariei si a modului in care se prepara anumite feluri de mancare. Dupa ce a spus ca nu merge niciodata pe mana ospatarilor si ca evita cu orice pret, supa cu vegeta, Florin a mai facut o serie de declaratii cel putin la fel de socanta.

Florin Dumitrescu este bucatar de ani de zile si deja stie cu ce se „mananca” acest domeniu. Dumitrescu a muncit din greu pentru imaginea pe care o are acum si nu este de mirare ca nu vrea sa gafeze cu nimic. De asemenea, Florin are un mare respect fata de publicul care i-a fost mereu aproape si si-a luat anagajamentul ca va veni mereu cu recomandarile cele mai bune. De data asta, Chef-ul i-a sfatuit pe toti sa renunte la a mai consuma paine, mai ales din aceea ieftina, iar motivele sunt cat se poate de serioase.

"Daca vrei, te fac sa nu mai mananci paine in viata ta. Un prieten mi-a povestit ca isi facuse brutarie, o avea deschisa de foarte mult timp. La un moment dat, i-a curs bidonul de afanator, era un ingredient lichid pe care-l baga in aluatul de paine si i-a facut gaura in beton. Ala a cazut ca picatura chinezeasca, peste noapte i-a facut gaura in beton, in 12 centimetri. Asta se intampla de fapt cu ce mancam noi. De asta, atunci cand cumperi painea trebuie sa stii ce cumperi. Ca daca o cumperi pe cea mai ieftina clar va fi asa. Eu de asta mananc lipie, faina cu apa.", a declarat chef Florin Dumitrescu in cadrul podcastului.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004595 (s)