News Flash:

Ce planuri are fiul lui Cristian Piedone, dupa ce tatal lui a fost condamnat la 4 ani de inchisoare. „Tatal meu este nevinovat!”

16 Mai 2022
461 Vizualizari | 0 Comentarii
fiul lui Piedone

Fiul lui Cristian Popescu Piedone, deputatul Vlad Popescu, a anuntat ca va candida la Primaria Sectorului 5, pentru a continua proiectele tatalui sau.

„(…) Am invatat de la el o lectie pe care a spus-o si cetatenilor Sectorului 5: sa fac imposibilul posibil. Voi face si eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge sa candidez la Primaria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil si voi duce proiectele lui (n.r. – ale lui Piedone) mai departe. (…) Tatal meu este nevinovat. Dumnezeu este sus, ii va face dreptate. Odata si odata, tot va iesi adevarul la iveala”, a declarat Vlad Popescu pentru Romania TV.

Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4, a fost condamnat la 4 ani, fata de 8 ani si 6 luni cat a fost pedeapsa pe fond, in Dosarul Colectiv, tragedie in urma careia au murit 65 de tineri.
 

Joi, 12 mai 2022, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au pronuntat sentintele finale in Dosarul Colectiv, dupa patru amanari. Astfel, actualul primar al sectorului 5 Bucuresti, Popescu Piedone, a fost condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare. In plus, acesta a primit interdictia de a ocupa orice functie publica vreme de 5 ani, scrie libertatea.ro.

Pe 4 octombrie 2015, atunci cand clubul Colectiv a luat foc, Cristian Popescu Piedone era primar al sectorului 4 al Capitalei. In urma incendiului devastator, 65 de oamni au murit, iar sute de persoane au fost ranite. A fost una dintre cele mai mari tragedii din Romania.

Cristian Popescu Piedone a fost acuzat initial si condamnat in prima instanta de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave. Insa, ulterior la apel, judecatorii au hotarat decis sa-i schimbe incadrarea in abuz in serviciu, fara consecinte deosebit de grave.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005056 (s)