News Flash:

Cum a descoperit Maurice Munteanu ca este atras de barbati. „Incepuse sa... ”

13 Mai 2022
569 Vizualizari | 0 Comentarii
Maurice

Maurice nu a fost niciodata genul de persoana care sa isi expuna viata privata in public, dar nici nu a fugit de asumare atunci cand a fost pus in fata faptului implinit. Maurice Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuti critici de moda de la noi din tara. Simpaticul jurat de la „Bravo, ai stil!” a realizat cele mai apreciate pictoriale si se poate lauda cu editoriale emblematice in lumea modei. 

Maurice Munteanu a trait intr-o viata cat altii in zece. Juratul de la Kanal D se poate lauda cu experiente unice, luxoase pe care nu multi au ocazia sa le intalneasca. De mai bine de 6 ani, Maurice este prezent pe micile ecrane in cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, acolo unde se afla in calitate de jurat. Maurice jurizeaza obiectiv fiecare tinuta care ii trece prin fata si aproape ca nu a fost concurenta care sa nu fi primit sfaturi pretioase de la fashion editor.

Una dintre ele este si Oana Radu, concurenta sezonului trecut. Acum, Oana are propria emisiune pe care o modereaza. Vedeta si-a dorit de foarte mult sa-l aiba ca invitat pe Maurice Munteanu, iar dorinta ei s-a indeplinit. Aflat fata in fata cu detectorul de minciuni, Maurice a vorbit pentru prima data despre orientarea lui sexuala. 

„In copilarie (n.r. si-a dat seama de orientarea lui sexuala). Cred ca aveam 7-8 ani si nu stiam ce se intampla, pentru ca mi se parea simpatic un coleg, mai precis un vecin. Si atunci mi-am dat seama. Nu stiam cum sa interpretez toata afacerea asta.  Din pacate, in Romania ne lovim la tot pasul de tipul asta de mentalitati super invechite..”, a declarat Maurice Munteanu, potrivit Wowbiz.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005134 (s)