News Flash:

Sapte romance care au sucit mintile barbatilor din lumea intreaga

13 Mai 2022
632 Vizualizari | 0 Comentarii
Ghenea

Incurcate sunt caile iubirii! Dragostea nu tine cont de reguli precum varsta, etnie, statut social sau repere geografice, asa ca situatiile in care oamenii isi gasesc sufletul-pereche pe partea cealalta a globului nu sunt deloc o raritate. Iar cateva romance au avut, de-a lungul timpului, legaturi amoroase care au tinut primele pagini ale ziarelor. 
Unele au rezistat si rezista in continuare, altele au fost idile trecatoare. Unele au fost asumate si recunoscute, in timp ce altele au ramas la stadiul de zvonuri, insa un lucru e cert: nu iese fum fara foc. Nu degeaba se spune ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, nu-i asa? 
Michele Morrone, celebrul actor din „365 Days” nu a rezistat farmecelor Madalinei Ghenea. Cei doi formeaza un cuplu sau, cel putin, pozeaza ca unul. Madalina si Michele sunt foarte discreti, dar de ochii fanilor nu scapa nimic.

Markus Schulz. S-a indragostit de o romanca si a facut-o sa se mute peste Ocean. Adina Butar, pe numele ei, s-a nascut la Deva, iar in 2012 s-a mutat la Miami. Acolo l-a cunoscut pe celebrul DJ si au lucrat impreuna la un album. S-au indragostit, s-au logodit, iar in prezent sunt sot si sotie. 

Salman Khan. Celebrul actor indian traieste o poveste de dragoste cu fosta prezentatoare TV Iulia Vantur, de aproape sase ani. Daca la inceput Iulia a facut naveta Romania - India pentru a fi impreuna, ulterior s-a mutat cu iubitul ei si chiar a facut pasul catre o cariera muzicala acolo. 

Madalina Ghenea. Frumoasa romanca a avut, de-a lungul timpului, relatii cu mai multi barbati celebri, dar numele cel mai sonor este Leonardo DiCaprio. Desi actrita nu a confirmat niciodata relatia, dar nici nu a infirmat-o, presa i-a surprins impreuna, la un moment dat. Se intampla in perioada in care DiCaprio filma pentru ”Marele Gatsby”. 

Alina Puscau. Fotomodelul a avut o relatie cu producatorul serialului ”Prison Break”, Brett Ratner, insa diferenta de varsta si de perspectiva si-a spus cuvantul. Se pare ca el isi dorea o familie, iar ea nu era pregatita sa faca pasul, asa ca relatia s-a incheiat. 

Lili Sandu. A pus pe jar presa tabloida, dupa ce s-a afisat cu modelul Gabriel Aubry, fostul iubit al lui Halle Berry. Paparazzii au confundat-o, la vremea respectiva, cu Kim Kardashian. Cei doi au fost fotografiati in timp ce luau cina la un restaurant cu specific italian din Beverly Hills. 

Lidia Buble s-a combinat cu actorul cubanez Harlys Becerra. Chiar daca nu si-au asumat public relatia, au petrecut deja doua vacante romantice la Ibiza. Harlys are 37 de ani si a jucat in cateva filme si seriale spaniole de succes, printre care si productia marca Netflix ”Vis a Vis”, semnata de producatorul care a facut si ”La Casa de Papel”.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005443 (s)