News Flash:

Finantarea noului corp al Spitalului de Copii din Timisoara nu este in pericol, afirma primarul Robu

8 Decembrie 2013
1272 Vizualizari | 0 Comentarii

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, spune că finanţarea noului corp al Spitalului de Copii din Timişoara nu este în pericol. Asta pentru că la acest proiect pun bani şi guvernul şi primăria, iar fondurile sunt necesare abia în primăvara anului viitor.

„Când premierul a spus 80 la sută puneţi voi şi noi 20 la sută am spus: domnul premier – haideţi să le inversăm. În discuţia sobră a reieşit faptul că cel puţin 50 la sută din valoarea obiectivului trebuie finanţată din venituri proprii. Prin urmare, vom finanţa cota parte şi lucrările continuă. Va intra în finanţare şi de la guvern. Noi nici nu avem nevoie de bani până în luna aprilie, când finalizăm licitaţia. Abia prin aprilie vom fi în situaţia să cheltuim efectiv pentru primele lucrări pe teren la acest obiectiv, poate în mai. Nu ar fi drept, şi aş fi extrem de vehement, ca de la bugetul de stat să nu primim pentru acest obiectiv cel puţin 50 la sută. Mi-ar plăcea să primim sută la sută, dar, vorbind realist, orice procentaj dincolo de 50 la sută este unul mulţumitor”, spune Robu, citat de Ziuadevest.ro.

De altfel, edilul a vorbit cu ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, care a spus că pe parcursul anului 2014 proiectul noii clădiri a spitalului va fi finanţat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005370 (s)