News Flash:

Extinderea Complexului sportiv Bega

7 Septembrie 2022
203 Vizualizari | 0 Comentarii
Complexului sportiv Bega

In cadrul licitatiei pentru achizitia serviciilor de proiectare pentru modernizarea si extinderea Complexului sportiv Bega, astazi a fost termenul pentru depunerea ofertelor. S-au primit patru oferte de la: Studio Art Construct, SC HMS PROIECTARE SRL, BLANK ARHITECTURE SRL si 3D PASCAL PROIECT.

Astfel, ofertele pentru contractarea serviciilor de proiectare pentru ”ET(Expertiza Tehnica)+DALI(Documentatie de avizare a lucrarilor de investitii)-Refunctionalizare, modernizare si extindere pe verticala P+2E a Complexului Sportiv Bega, str.Intrarea Zanelor nr.2” intra in procesul de evaluare.

Lucrarile vor avea ca rezultat un complex sportiv modern, cu doua bazine de inot semi olimpice, grupuri sanitare, vestiare si anexe administrative la parter, doua sali de gimnastica, una pentru fete si una pentru baieti, grupuri sanitare si spatii anexe la etajul I, in timp ce la etajul doi vor fi spatii de asteptare, relaxare si administrative.

Valoarea estimata a contractului de proiectare pentru complexul sportiv Bega este de  239.075, lei fara TV. Durata contractului va fi de 60 de zile. 

Primaria Timisoara pregateste mai multe proiecte de investitii in infrastructura sportiva de cartier a orasului, bazine, stadioane, baze sportive. 

Se afla in derulare si achizitia pentru servicii de proiectare care vizeaza refunctionalizarea terenului de sport, reabilitarea si extinderea cladirii existente, inclusiv utilitati, respectiv stadionul de rugby de pe strada Pictor Aman nr.11, Ronat

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006856 (s)