News Flash:

10.000 de locuri va avea

Etapa de proiectare a stadionului „Lego” din Timișoara decurge conform planului

22 August 2023
147 Vizualizari | 0 Comentarii


Viceprimarul Cosmin Tabără a dezvăluit că viitorul stadion Lego din Timișoara, situat în Calea Buziașului, va fi caracterizat printr-un design unic. Acesta a mai adăugat că suporterii au avut o contribuție importantă la realizarea acestui proiect, oferind idei și sugestii creative.

Nu demult, documentația aferentă proiectului a fost înaintată pentru analiză la Comisia de Urbanism.

”Suntem în grafic cu desfășurarea etapei de proiectare a stadionului „Lego”. Ieri au fost depuse documentațiile în vederea dezbaterii proiectului în Comisia de Urbanism, urmând ca apoi să începem etapa de obținere a avizelor și de întocmire a proiectului în detalii”, a anunțat Tabără.

El afirmă că alegerea temei de proiectare a fost neobișnuită și deosebită, subliniind că este o temă unică, cu o semnificație specială pentru oraș.

”Așa cum am promis, stadionul va avea peste 10.000 de locuri, având și o tematică specifică DOAR Timişoarei, o surpriză pe care o vom dezvălui în viitorul apropiat. Țin să le mulțumesc suporterilor care și-au adus contribuția la realizarea proiectului cu idei și sugestii apărute în mai multe întâlniri pe care le-am avut cu ei și cu proiectanții, astfel ca micile detalii foarte importante pentru suporteri să fie realizate încă din faza de proiectare. Le mulțumesc proiectanților și antreprenorului care au avut toată deschiderea pentru aceste sugestii. Mulțumesc vechii administrații de la care am preluat ideea și SF-ul acestui stadion pe care, astăzi, reușim să-l prezentăm Timișoarei într-o nouă etapă”, potrivit viceprimarului.


Cu ajutorul sprijinului, proiectul poate fi inițiat încă din cursul acestui an.

”Dacă toți factorii de decizie ai instituțiilor avizatoare vor înțelege importanța acestui proiect pentru timișoreni, tineri și mai ales iubitori de sport, la sfârșitul acestui an, sau cel târziu la începutul celui viitor, vom începe construcția propriu-zisă. De asemenea, mulțumesc echipei de la Baze Sportive, celor de la Urbanism implicați, Biroului de Achiziții!”, a încheiat Tabără.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005008 (s)