News Flash:

Stațiile de încărcare electrică a vehiculelor au făcut vânzare

Aproape 1 milion de lei a obținut Primăria Timișoara din vânzarea de curent electric

21 August 2023
158 Vizualizari | 0 Comentarii

Prin intermediul Primăriei Timișoara, în oraș au fost instalate 16 stații de încărcare electrică pentru vehicule, și în urma utilizării acestora s-au vândut peste 900.000 Kwh de energie electrică, evaluată la 996.058 lei. Aceste stații de încărcare sunt în funcțiune începând cu data de 9 septembrie 2022.

La Primărie, costul unui kilowatt este de 1,10 lei pe kWh, cu TVA inclus. Prețul include tariful pentru energia electrică (costul pe kWh), plus o comisionare de 10% care acoperă interconectarea cu platforma de plăți, costurile bancare și taxele pentru operatorii de telefonie mobilă, împreună cu TVA, după cum a informat autoritatea locală.

Primăria Timișoara are planuri de a extinde rețeaua de stații de încărcare electrică cu încă 17 unități similare, și deja a obținut finanțarea necesară de la Administrația Fondului de Mediu.

Aceste noi stații de încărcare vor fi amplasate în următoarele zone: Str. Arhitect Ion Mincu, Aleea Balcic/Intrarea Iasomiei, Str. Dej, Str. Brândușei, Str. Dinu Lipatti, Str. Pepinierei, Str. Aștrilor, Aleea Poieniței, Str. Bacovia, Intrarea Petalelor, Intrarea Meseriașilor, Str. Măcin, Intrarea Zânelor, Str. Alexandru Vaida, Aleea Amiciției, Str. Învățătorului, Str. Nicolae Ilieșu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004961 (s)