News Flash:

Erau casatoriti de 30 de ani dar sotul nu vazuse niciodata chipul sotiei! La batranete, i-a ridicat valul de pe fata noaptea, in timp ce dormea, dar ea s-a trezit. Ce a urmat este emotionant

4 Octombrie 2017
3601 Vizualizari | 0 Comentarii
val
Dupa 30 de ani de casnicie, cinicii ar putea spune ca majoritatea sotilor si sotiilor s-au vazut chiar prea mult unul pe celalalt, dar in cazul acestui cuplu, este valabil opusul!
Trei decenii a trait un barbat din Arabia Saudita impreuna cu sotia sa fara sa se uite macar o data la fata ei, nu ca ar fi avut de ales. Sotia sa in varsta de 50 de ani urma o traditie veche a orasului Khamis Mushayt care cerea ca femeile sa poarte acest val negru tot timpul si in fata tuturor.
Totusi, dupa 30 de ani, acest sot a devenit, ca in basme, mult prea curios, a mers la sotie noaptea, in timp ce aceasta dormea, si a incercat sa ii ridice valul, pentru a arunca o privire.
Aceasta avea sa fie o greseala pe care nu o va mai repeta pentru tot restul zilelor fiindca sotia sa furioasa s-a trezit si acum cere sa divorteze, iata ce a declarat ea: ,,Dupa toti acesti ani, incearca sa imi faca asa ceva!”. Ea a mai spus si ca sotul a jurat ca nu va mai incerca sa faca acest lucru vreodata, dar ea insista sa divorteze.
Aceste cazuri nu sunt putine, desi majoritatea femeilor din Arabia Saudita poarta valul doar in public, nu si acasa, o practica veche respectata doar de un mic numar de femei cere ascundere totala. Barbatii incearca mereu, curiosi, sa o incalce de secole, se pare…

trei decenii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005201 (s)