News Flash:

Fratele barbatului suspectat de comiterea atacului din Las Vegas respinge ipoteza unui act terorist

3 Octombrie 2017
772 Vizualizari | 0 Comentarii
atac vegas
Revendicarea de catre organizatia terorista Stat Islamic a atacului armat din Las Vegas, in urma caruia cel putin 59 de oameni au murit, este lipsita de fundament, a declarat luni fratele suspectului, care a dezmintit implicarea lui Stephen Paddock intr-o astfel de organizatie, relateaza Reuters.
Eric Paddock le-a spus reporterilor ca fratele sau "nu are nimic de-a face cu nicio organizatie politica, nicio organizatie religioasa, nici cu suprematistii albi, cu nimic, din ce stiu".
Eric Paddock a mai precizat ca nu a mai vorbit cu fratele sau in ultimele sase luni, iar ultimul schimb de mesaje pe telefon cu Stephen a fost dupa uraganul Irma. Stephen Paddock a fost descris ca un multimilionar linistit, cu afaceri si proprietati si care era pasionat de jocuri de noroc.
"Nicio afiliere, nicio religie, nicio politica. Niciodata nu i-a pasat de chestiile astea. E un tip care avea bani. Pleca in croaziere si paria. Imi amintesc ca am primit o fotografie in care imi arata ca a castigat 40.000 de dolari la un automat pentru jocuri de noroc. Avea o avere substantiala. Imi spunea cand castiga. Se plangea cand pierdea. Nu mi-a spus niciodata ca a pierdut 4 milioane de dolari sau ceva de genul asta. Cred ca mi-ar fi spus acest lucru", a spus Eric Paddock.
Eric Paddock stia ca fratele sau avea cateva arme pe care le pastra intr-un seif, in scop de autoaparare, dar nu avea informatii ca detinea arme automate.
"Nu a folosit niciodata o arma, nu are niciun sens. Nu e nimic de ascuns pentru ca nu a existat niciodata nimic, niciun indiciu. Stephen nu era deloc avid dupa arme. Faptul ca a avut astfel de arme este pur si simplu ... de unde naibii a facut rost de arme automate? Noi, familia, nu am stiut absolut nimic, suntem inmarmuriti si oripilati. (Stephen) era doar un tip. S-a intamplat ceva, cred a cedat cumva", a precizat fratele barbatului suspectat de comiterea atacului din Las Vegas.
Organizatia terorista Stat Islamic a revendicat responsabilitatea atacului ce a avut loc luni in Las Vegas, in timp ce FBI sustine ca atacul armat nu are legatura cu terorismul international.
Anchetatorii americani au descoperit 18 arme de foc, explozibil si munitie in locuinta lui Stephen Craig Paddock. In plus, cateva kilograme de nitrat de amoniu, un material folosit pentru a confectiona dispozitive explozive, au fost gasite in masina barbatului suspectat de comiterea atacului armat.

las vegas eric paddock
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004790 (s)