News Flash:

Atacatorul din Las Vegas a folosit supraveghere video in jurul camerei sale de hotel si a planuit totul in detaliu

4 Octombrie 2017
786 Vizualizari | 0 Comentarii
arme
Autorul atacului armat din orasul Las Vegas a folosit sisteme de supraveghere video in interiorul si in exteriorul camerei de hotel in care se afla si a planuit crimele in detaliu, a declarat marti seriful Joseph Lombardo, relateaza site-ul publicatiei The Guardian.
Lombardo a spus ca Stephen Paddock a continuat sa traga focuri de arma timp de noua minute. In plus, Paddock a instalat camere video in jurul camerei de hotel, inclusiv pe un carucior cu mancare.
"Anticipez ca voia sa vada daca vine cineva sa-l retina. Sunt sigur ca a evaluat toate actiunile sale, ceea ce este ingrijorator", a spus Lombardo.
Anchetatorii au mai precizat ca au gasit 23 de arme in camera de hotel si un dispozitiv numit "stock bump", care permite accelerarea descarcarii munitiei prin transformarea unei arme semiautomate intr-una complet automata.
James Lombardo a mai anuntat ca au fost finalizate perchezitiile la proprietatea lui Stephen Paddock din Reno, unde au fost descoperite cinci pistoale, doua pusti si o cantitate mare de munitie.
Anterior, anchetatorii au gasit 18 arme de foc, explozibil si munitie in locuinta barbatului suspectat de comiterea atacului armat din Las Vegas, aflata in orasul Mesquite din statul Nevada. In acelasi timp, cateva kilograme de nitrat de amoniu, un material folosit pentru a confectiona dispozitive explozive, au fost gasite in masina lui Stephen Craig Paddock.
Motivul actiunii lui Stephen Paddock ramane necunoscut pentru investigatori. "Aceasta persoana ar fi putut sa se radicalizeze, fara sa stim noi si vrem sa identificam acea sursa. Va asigur ca aceasta ancheta nu a fost incheiata cu moartea domnului Paddock", a mai spus James Lombardo.
Cel mai grav atac armat comis in Statele Unite este cel produs la un concert in aer liber desfasurat in orasul Las Vegas pe 1 octombrie 2017, soldat, potrivit bilantului existent in acet moment, cu 59 de morti si 527 de raniti. Atacatorul, Stephen Paddock (64 de ani), a deschis focul de la cel de-al 32-lea etaj al hotelului Mandalay Bay, apoi s-a sinucis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006195 (s)