News Flash:

Tom Petty a murit. Muzicianul american avea 66 de ani

3 Octombrie 2017
826 Vizualizari | 0 Comentarii
doliu2
Tom Petty ( 66 de ani) a fost spitalizat in urma unui infarct. Muzicianul a fost gasit inconstient, duminica seara, in casa sa din Malibu, raporteaza TMZ, potrivit People. "A murit inconjurat de familie, de colegii de trupa si de prieteni", a anuntat managerul sau, Tony Dimitriades, citat de BBC.
Tom Petty a fost transportat de urgenta la spitalul UCLA Santa Monica. Dupa toate manevrele medicale posibile, s-a constatat ca Petty nu mai are activitate cerebrala. 
Los Angeles County Fire Department a confirmat pentru revista People ca au fost solicitati la o locuinta din Malibu, unde au gasit un om in stare de inconstienta, duminica, in jurul orei 10:45 p.m. si l-au transportat la spitalul local. Oficialii au mai spus ca este vorba despre un barbat de 66 de ani, iar adresa se potrivea cu cea a lui Petty.
Politia a anuntat apoi ca Petty a fost declarat decedat, dupa ce acesta a fost deconectat de la aparate, iar CBS a transmis stirea. Aceiasi oficiali de la LAPD au revenit insa asupra informatiei, spunand ca nu pot confirma decesul legendei muzicii rock si si-au cerut scuze pentru mesajul transmis anterior.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004573 (s)