News Flash:

Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, implicată într-un accident rutier! „Dumnezeu m-a ajutat să scap cu viață”

27 Mai 2021
986 Vizualizari | 0 Comentarii

Momente de coșmar pentru Ella. A fost implicată într-un accident, iar de vină a fost celălalt șofer implicat. Cum s-a întâmplat totul!

Ella, una dintre cele mai iubite concurente care au participat la emisiunea „Puterea Dragostei”, de pe Kanal D, a avut parte de un incident extrem de neplăcut în urmă cu doar câteva ore pe niște străduțe înguste.

Din relatările brunetei, un șofer care nu a acordat prioritate a intrat în bolidul de lux pe care îl conducea. Imaginile postate de Ella vorbesc de la sine! 

Ella de la „Puterea Dragostei”, accident cu noua mașină de lux

Bruneta spune că se satură rapid de mașini și le schimbă la fel ca perechile de pantofi. De acastă dată, Ella le povestea internauților că testa o mașină extrem de luxoasă și foarte scumpă, iar după ce le-a prezentat-o, la foarte puțin timp a urmat un story care a îngrijorat pe toată lumea.

  „Vreau să vă zic că tatăl meu mi-a zis așa: „tu trebuie să te faci șofer de TIR”.

Eu mă plictisesc foarte repede de mașini, ori încă nu am găsit mașina aia care să îmi pacă mie foarte mult, ori le schimb prea des. Nu mă satur de o mașină! Am venit acum să testez o nouă mașină! E cea mai bună! O iubesc! Cele mai bune mașini(...) E sport, culoarea asta e cea mai tare!”, erau cuvintele brunetei chiar cu câteva clipe înainte de a face accidentul. 

Cum se simte Ella după incidentul nefericit 

Ella a făcut accident, iar de vină a fost celălalt șofer, care, din spusele brunetei, nu ar fi acordat prioritate și a intrat în botul bolidului pe care îl conducea. Tânăra nu a da detalii și despre cum se simte, dar în poza pe care a postat-o la InstaStory după accident, îi mulțumea divinității că scăpat-o cu viață și pare că a primit îngrijiri din partea medicilor, căci în jurul gâtului are atașat un guler cervical. 

„Cam așa se întâmplă când nu se acordă prioritate!/ Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să scap cu viață. Iar voi, șoferilor, conduceți mai cu prudență pentru a nu pune în pericol viața celorlalți în pericol”, au fost mesajele transmise de Ella pe pagina personală de Instagram. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006164 (s)