News Flash:

Bianca Drăgușanu, totul despre relația ei cu Alex Bodi. Ce este, de fapt, între cei doi

26 Mai 2021
872 Vizualizari | 0 Comentarii

Bianca Drăgușanu a ajuns din nou în atenția publicului, după ce a luat parte la un scandal de zile mari cu Gabi Bădălău, din cauza fostului ei soț, Alex Bodi. Cei doi au fost prinși în tandrețuri la un eveniment, ceea ce l-a scos din minți pe iubitul ei, motiv pentru care acesta a provocat o ceartă mare chiar la fața locului. După incident, blondina a vorbit despre relația ei cu fostul soț.

Bianca Drăgușanu nu s-a împăcat cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a participat zilele trecute la o petrecere alături de fostul ei soț, Alex Bodi. Finii lor au vrut să-i aibă alături la un eveniment important, iar cei doi nu au putut refuza oferta acestora. Deși au ales să stea la mese diferite și să păstreze distanța, Alex Bodi nu i-a dat pace Biancăi toată seara, a dat dedicații lăutarilor special pentru ea și chiar i-a oferit mai multe buchete de flori și a sărutat-o pe obraz.

Când a aflat ce se întâmplă, Gabi Bădălău a venit imediat la local și a făcut un circ de zile mari. A rupt buchetele de flori și i-a ținut morală Biancăi chiar în parcare, vizibil deranjat de ce a făcut iubita lui.

Cu toate acestea, Bianca mărturisește că nu s-a împăcat cu Alex Bodi, dar nici nu vrea să dea prea multe detalii despre statutul ei amoros din acest moment. Se zvonește, totuși, că ar fi avut planuri de nuntă cu Bădălău, dar pe care le-a amânat din cauza lui Alex.

Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca

Bianca a declarat că nu se pune problema de vreo împăcare cu Alex Bodi, chiar dacă au interacționat și au petrecut împreună. Cu toate acestea, blondina recunoaște că fostul ei soț și-ar dori să o aibă din nou în viața lui și gesturile îl trădează, dar ea nu vrea să mai ofere detalii despre viața ei.

“Nu ne-am împăcat! Se scriu multe și se spun multe, dar se întâmplă mai puține decât se scriu și se spun. Nu m-am împăcat cu Alex și nu vreau să mai comentez despre viața mea personală. Faptul că Alex mi-a dat niște flori și am interacționat nu înseamnă că ne-am împăcat. Probabil și-ar dori! Adică evident că gesturile îi trădează intențiile… Sunt bine acum, statutul relației mele rămâne necunoscut!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Ciao.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004962 (s)