News Flash:

Elena Udrea: "Procentele pe care le are PDL nu ajung pentru a da presedintele Romaniei"

10 Ianuarie 2014
1323 Vizualizari | 0 Comentarii
Procentele pe care le are PDL nu ajung pentru a da președintele României și nici pentru un scor la europarlamentare care să repoziționeze formațiunea ca primul partid de centru-dreapta, a declarat joi deputatul Elena Udrea, la o dezbatere despre influența PPE în România. "Cred că nu se dorește a se accepta, că de înțeles se înțelege la vârful PDL, că procentele acestea în creștere ale PDL nu ajung nici pentru a da președintele României, nu ajung nici pentru a obține un scor la europarlamentare care să repoziționeze PDL ca primul partid de pe centrul-dreapta", a afirmat deputatul PDL.

Elena Udrea a adăugat că PDL nu poate, așa cum este în prezent, să adune voturile pe care le pierde USL.

"Nu mai spun că nu poate provoca pierderi USL-ului. Iar lucrul acesta, dacă-i mulțumește pe unii din PDL, cred că e greșit și în același timp dăunător. Dacă ne mulțumim cu faptul că cu ce mai pică de la USL merge natural la PDL, dar aici o să-l rugăm pe președinte să nu mai zică nimic de noi, ca să putem să fructificăm aceste firimituri liniștit, cred că e lipsă de strategie. E o atitudine dăunătoare PDL-ului", a mai declarat deputatul PDL.

La dezbaterea organizată la GDS au mai participat, printre alții, președintele Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, și președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac. AGERPRES 


elena udrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008627 (s)