News Flash:

El a castigat cel de-al saptelea sezon ”MasterChef”! A pus mana pe cecul de 50.000 de euro

17 Mai 2017
1023 Vizualizari | 0 Comentarii
finala 1 1 1024x683

Luni seara (15 mai), s-a terminat cel de-al saptelea sezon MasterChef dupa trei luni de competitie. Cei patru finalisti, Flavius, Alexandra, Ana si Robert au fost nevoiti sa faca fata probelor tensionate, si sa puna mana pe trofeu, dar si pe marele premiu in valoare de 50.000 de euro.

Ei au avut de pregatit un meniu complet: antreu, fel principal si desert, toate la nivel de MasterChef, cu o atentie deosebita la detalii si un gust exceptional.

Dupa fiecare proba, au primit note de la jurati, iar in runda finala au ajuns numai doi dintre ei. Prima care a parasit emisiunea a fost Alexandra, iar dupa prezentarea felului principal, Flavius a fost si el eliminat.

Cel care i-a convins pe jurati si a castigat proba desertului a fost Robert Petrescu. Robert a primit trofeul „MasterChef Romania 2017” si un cec in valoare de 50.000 de euro.

Răzvan Exarhu, Samuel Le Torriellec și Liviu Popescu, deși au schimbat unghiul de abordare și au fost mai calmi în relația cu concurenții, nu au reușit să-i țină pe telespectatori lipiți de micile ecrane, drept dovadă că sezonul șapte este cel mai slab din punct de vedere al audienței, conform paginademedia.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004629 (s)