News Flash:

SCENE SOCANTE la Oradea! O adolescenta a fost batuta cu bestialitate de mai multe eleve, in plina strada

16 Mai 2017
954 Vizualizari | 0 Comentarii
bataie eleve
O filmare in care o oradeanca este tintuita la pamant si batuta a devenit rapid virala in mediul online. Inspectoratul de Politie Judetean Bihor s-a autosesizat! 
Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, politistii s-au autosesizat si au identificat cu operativitate agresoarele in scurt timp dupa ce au intrat in posesia filmarii.
„In urma investigatiilor efectuate, politistii de poximitate oradeni au identificat cu operativitate atat victima, o tanara de 16 ani, din municipiul Oradea, cat si pe cele trei adolescente banuite ca ar fi agresat-o, toate de 16 ani, din Oradea.
In cauza a fost intocmit dosar penal, iar politistii Biroului Politiei de Proximitate din cadrul Politiei Municipiului Oradea continua cercetarile sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor in care s-a comis fapta si a participatiei fiecareia dintre persoanele banuite de comiterea sa”, precizeaza Alina Dinu.
Bataia a fost filmata si postata pe pagina de socializare Facebook.  Imaginile au ajuns rapid si la IPJ Bihor, care s-a autosesizat si a demarat o ancheta. Puteti urmari clipul extrem de violent pe tion.ro

oradeanca municipiului oradea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005929 (s)