News Flash:

Fosta iubita a lui Liviu Varciu, data afara din emisiune de Radu Valcan! Ce a facut Diana - FOTO

16 Mai 2017
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
Radu Valcan
Radu Valcan a fost enervat de atitudinea Dianei, fosta iubita a lui Liviu Varciu, in cadrul show-ului "Insula Iubirii". Radu Valcan a decis sa o dea afara din emisiune pe Diana.
 

In momentul in care a fost mustrata pentru atitudinea ei, Diana a vorbit urat cu una dintre concurente. "Am inteles, sunt nesimtita, ok. Tu nu comenta, fa!", i-a spus Diana acesteia.

"Diana, e vorba de buna crestere. Diana, ridica-te si pleaca!", i-a spus Radu Valcan fostei iubite a lui Liviu Varciu. "Diana a facut o multime de glume proaste la adresa tuturor ispitelor, asa ca a primit pedeapsa", si-a explicat Radu Valcan decizia.
Motivul principal al nemultumirilor Dianei il reprezinta apropierea mai mult decat evidenta dintre partenerul ei de viata si ispita feminina, o blonda senzuala.

Mai mult decat atat, chiar barbatul a recunoscut ca se simte pregatit pentru o noua relatie. "De cand am inceput aceasta emisiune, ma simt deja de parca as fi despartit de Diana, iar atunci cand simti ca nu mai esti intr-o relatie te poti indragosti in orice clipa de altcineva. Imi place foarte mult de ispita, este o femeie cu un suflet cald si este si foarte frumoasa. Ma simt de parca o cunosc de ani de zile", a spus acesta.

Sursa: cancan.ro 

Galerie Foto

Diana

radu valcan dianei liviu varciu diana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006133 (s)