News Flash:

ACCIDENT grav in apropiere de Medgidia! Cinci persoane, intre care un copil, ranite dupa ce doua masini s-ar fi luat la intrecere

16 Mai 2017
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
accident medgidia
Cinci persoane au fost ranite, luni seara, in judetul Constanta, intr-un accident rutier produs intre doua autoturisme, pe DN 22C, in apropiere de Medgidia. Martorii spun ca doua masini ar fi facut intrecere si una a intrat in coliziune cu un vehicul care circula regulamentar.
Potrivit pompierilor constanteni, accidentul s-a petrecut pe DN 22C, la intersectie cu drumul ce duce la localitatea Cuza Voda, fiind implicate doua autoturisme. In urma impactului, cinci persoane au fost ranite, intre care trei barbati, o femeie si un copil de 12 ani.
Doua dintre victime, o femeie si un barbat, au ramas incarcerate in masinile distruse. La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje SMURD, ale Ambulantei si Politiei Rutiere, iar cele doua victime prinse intre fiarele contorsionate ale autoturismelor au fost scoase de pompierii de la descarcerare.
Conform cadrelor medicale de la Ambulanta, toate cele cinci victime sunt constiente si cooperante, suferind fracturi si traumatisme, iar dupa ce li s-a acordat primul ajutor medical, doi dintre raniti au fost transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, iar ceilalti la Spitalul din Medgidia, pentru investigatii de specialitate.
Politistii de la Rutiera fac cercetari la fata locului pentru a stabili cum s-a produs accidentul si cine se face vinovat.
Martorii spun ca doua masini ar fi facut intrecere, iar una dintre ele a intrat in coliziune frontala cu un al treilea autoturism, care circula regulamentar. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005949 (s)