News Flash:

Sigur nu stiai asta! Cu cate femei ar trebui sa faca sex un barbat pe parcursul vietii. Vei ramane surprins

16 Mai 2017
1221 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex1
Illicit Encounter, un site de matrimoniale pentru persoane casatorite, a realizat un studiu pentru a afla care este numarul de parteneri pe care o persoana ar trebui sa-l atinga intr-o viata.
Site-ul a fost realizat pentru a incuraja infidelitatea, acestia sustin ca numarul perfect de parteneri sexual intr-o viata este 12, informeaza Indy100. 
Conform cercetarii, 40% dintre barbati si 49% dintre femei au afirmat ca numarul ideal de parteneri se situeaza intre 10 si 15, 12 parteneri reprezentand numarul perfect. ,,Numarul magic''  reprezinta faptul ca un individ este ,,aventuros, liberal si tranzitoriu'' din punct de vedere sexual, conform sondajului realizat asupra unei majoritati feminine si masculine.  Un procent de 70% dintre barbati si 66% dintre femei afirma ca mai putin de 10 parteneri sexuali intr-o viata indica ,,lipsa de experienta sexuala si lipsa asumarii riscurilor in dormitor,'' in timp ce peste 19 parteneri sexuali indica faptul ca ,,individul este extrem de greu de satisfacut sau egoismul exagerat''.
Singurul aspect asupra caruia femeile si barbatii nu au fost de acord a fost privind dezvaluirea istoricului sexual. Aproximativ 53% dintre barbati si-ar dori sa stie cati parteneri sexuali a avut persoana cu care se afla in relatie inaintea sa, in timp ce 45% dintre femei au fost de acord cu acest aspect. 

illicit encounter matrimoniale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006542 (s)