News Flash:

Dragnea reactioneaza la atacurile lui Iohannis

3 Noiembrie 2017
969 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea liviu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca nu a vazut declaratiile presedintelui Iohannis ca pe o critica la adresa masurilor fiscale pe care Guvernul se pregateste sa le adopte, ci ca pe o incercare din partea sefului statului de a prezenta o analiza.
„Imi asum faptul ca nu am reusit sa fiu la televizor cand a fost conferinta de presa, dar am citit ulterior. Nu am vazut-o ca pe o critica, ci ca pe o incercare de a prezenta o analiza, ulterior spunand ca nu exista o analiza proprie. Nu exista niciun motiv, din punctul meu de vedere, ca masurile fiscale respective sa nu se mai adopte. Pentru ca sunt masuri care aduc numai bine. Am tot vorbit cu mediul de afaceri, am vorbit cu companii foarte mari, companii mici. Nu sunt bulversate din acest motiv”, a spus Dragnea.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca pachetul de masuri fiscale anuntat de Guvern nu reprezinta "clamata revolutie fiscala si se transforma intr-o bulversare fiscala". El a spus ca acum cateva luni, la investirea Guvernului, a cerut un lucru simplu - sa termine cu aceasta topaiala fiscala, iar acest lucru nu s-a intamplat.

"Marea revolutie fiscala aduce unui om inca 3 lei in plus, este caraghios. Promisiunea PSD-ALDE ca va creste salariul este falsa", a spus Iohannis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005049 (s)