News Flash:

Tudorel Toader nu a fost invitat la CExN al PSD, nici la sedinta coalitiei, de la Sinaia. Reactia ministrului Justitiei

5 Aprilie 2017
900 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader1
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a fost invitat sa participe la sedinta CExN al PSD si nici la cea a coalitiei de guvernare, care vor avea loc joi la Sinaia, au precizat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea coalitiei de guvernare.
Sursele citate au aratat ca Tudorel Toader nu a fost invitat, pana in acest moment, la reuniunile de la Sinaia, considerandu-se ca o discutie pe tema Justitiei ar risca sa eclipseze discutia despre Legea salarizarii unitare, proiect care va fi semnat de liderii coalitiei de guvernare in cursul zilei de joi, la Sinaia.
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca daca va fi invitat, va merge in fata coalitiei guvernamentale, insa a precizat ca va face acest lucru nu pentru a se justifica, ci pentru a se face bine inteles, precizand totodata ca nu ii este frica de remaniere.
"Daca voi fi invitat, voi merge ( in fata coalitiei -n.r.). Dar retineti, daca voi fi invitat. Nu ma duc ca sa ma justific, ci ca sa ma fac bine inteles", a declarat ministrul Justitiei.

Galerie Foto

tudorel_toader1-1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005651 (s)