News Flash:

Sanctiunea data de Ambulanta Bucuresti medicului din primul echipaj care a intervenit la Ioan Gyuri Pascu, anulata de Tribunalul Bucuresti

5 Aprilie 2017
761 Vizualizari | 0 Comentarii
gyuri pascu
Tribunalul Bucuresti a anulat sanctiunea de reducere cu 10 la suta a salariului pe doua luni data de Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov medicului Anca Dobre, care a ajuns prima dupa solicitarea de interventie la Ioan Gyuri Pascu. Managerul Serviciului de Ambulanta, Alis Grasu, a declarat ca instanta a invocat un viciu de procedura legat de modalitatea in care s-a facut comunicarea deciziei de sanctionare si a precizat ca institutia va ataca hotararea Tribunalului Bucuresti, pentru a sustine procedura legala care a stat la baza sanctionarii medicului.
Medicul Anca Dobre a contestat, in decembrie 2016, la Tribunalul Bucuresti sanctiunea primita, iar in 3 aprilie, instanta i-a admis cererea si a dispus anularea deciziei din 11 octombrie 2016 emisa de Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.
Instanta a obligat Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov sa ii plateasca medicului Anca Dobre 3.500 de lei cheltuieli de judecata.
Decizia nu este definitiva, putand fi contestata de Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov in 10 zile de la comunicarea hotararii.
Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF), Alis Grasu, a declarat, miercuri, ca institutia nu a primit inca motivarea deciziei instantei si ca, imediat ce o va primi, o va ataca cu recurs, pentru a sustine procedura legala care a stat la baza sanctionarii medicului.
Alis Grasu a mai spus ca, din ceea ce i-a comunicat consilierul juridic care a reprezentat SABIF in proces, instanta a invocat un viciu de procedura legat de modalitatea in care s-a facut comunicarea deciziei de sanctionare. Managerul SABIF a precizat ca decizia de sanctionare a medicului, luata de Comisia de disciplina, i-a fost comunicata acesteia la adresa care figureaza in dosarul de personal, adresa care intre timp s-a schimbat si pe care SABIF nu o are nici la aceasta ora. News.ro

tribunalul bucuresti anca dobre
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006493 (s)