News Flash:

Dorin Cocos si fiul lui, audiati la ICCJ in dosarul "Bica 1"

19 Mai 2017
939 Vizualizari | 0 Comentarii
dorin cocos
Dorin Cocos si fiul acestuia au fost audiati, vineri, la instanta suprema in dosarul "Bica 1", in care sunt acuzati de trafic de influenta si dare de mita, respectiv complicitate la trafic de influenta si complicitate la dare de mita. Alin Cocos a transmis ca e dispus sa dea testul poligraf.
"Am aflat ca existau relatii apropiate intre Bica si Bogdan Dragos George de la Diacomatu. Mi-a zis ca relatia lui cu Crinuta Dumitrean era foarte proasta si Bogdan Dragos George si Bica dau tonul...si daca se opune vreunul din ei, nu trece niciun dosar. Mi-a zis ca au o relatie apropiata, ca sunt in relatii apropiate si se consulta... Ca vin impreuna, pleaca impreuna si se consulta. Eu nu am cunoscut-o pe doamna Bica la acel moment, ci doar pe Bogdan Dragos George. Cu acesta am luat legatura si a venit la mine la hotel si am stabilit cu dansul suma de 800.000 de euro sa treaca dosarul respectiv, cel al lui Gheorghe Stelian. Raspunsul a fost ca a trecut dosarul. Eu nu stiu daca a impartit banii sau nu, mie mi-a rezolvat problema si nu m-a mai interesat", a declarat Dorin Cocos in fata instantei supreme.
Omul de afaceri a precizat ca Sergiu Diacomatu i-a transmis, in 2010, ca nu este in relatii bune cu Crinuta Dumitrean.
"Cred ca cu maxim o luna, o luna jumatate inainte sa se voteze dosarul, l-am contactat pe Bogdan Dragos George. Cam cu o luna inainte de momenul in care a picat dosarul in prima sedinta. Dupa ce s-a respins am mai discutat, din ce imi amintesc cu Bogdan Dagos Georgea. Noi ne vedeam, oricum, lunar. Nu am inteles de ce s-a respins dosarul, dar ma rog. Discutam despre ANRP doar atunci cand aveam interesul sa o fac. I-am zis lui Dragos ca stiu ca are o relatie buna cu Bica si ca il rog sa o convinga sa voteze. I-am dat banii si asta a fost. El nu mi-a zis nici ca o va convinge, nici ca nu, a luat banii si a trecut dosarul. (...)Asta era interesul, sa castig niste bani. Eu aveam interes sa treaca dosarul, iar el sa castige niste bani", a mai spus Dorin Cocos.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013839 (s)