News Flash:

DRAMA intr-o familie din Arad! O tanara de 24 de ani a murit la scurt timp dupa ce a nascut un copil sanatos. Ce spune medicul care a efectuat operatia de cezariana

19 Mai 2017
1678 Vizualizari | 0 Comentarii
maternitate
Tanara in varsta de 24 de ani din localitatea aradeana Dud care a nascut, joi, la Spitalul Orasenesc Ineu, judetul Arad, si a murit la scurt timp dupa nastere a facut embolie, declara medicul ginecolog care a coordonat cezariana, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Medicul ginecolog Kuffa-Chis Bassam, care a coordonat operatia de cezariana, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca tanara a facut embolie dupa interventie.
"A fost a doua interventie de cezariana la aceasta pacienta. Totul a decurs normal, dar dupa 10-15 minute au aparut primele probleme. Femeia a facut embolie, adica in mod popular spus lichidul amiotic i-a intrat in sange. Eu am respectat toate procedurile medicale, am si dovezile in acest sens. Copilul a primit la nastere nota 10. Familia femeii nu a reprosat nimic", a spus medicul.
Conform medicului, embolia se poate produce intr-un caz la 80.000 de persoane.
"Nu am mai avut niciun caz similar pana in acest moment. La Ineu am 350 de nasteri in fiecare an. De cinci ani profesez la Spitalul Orasenesc Ineu, iar din 1995 profesez ginecologia, inainte am fost in Palestina", a spus Kuffa-Chis Bassam.
Autopsia medico-legala, care va stabili cu exactitate cauza mortii, va fi efectuata la Arad sambata sau saptamana viitoare.
Medicii de la Spitalul Orasenesc Ineu au inceput, joi seara, o ancheta interna, dupa ce o tanara de 24 de ani a murit la scurt timp dupa ce a nascut prin cezariana.
Copilul nascut, un baietel de 2 kilograme si 890 de grame, este internat la Spitalul Orasenesc Ineu, fiind declarat sanatos si in afara oricarul pericol.
Tanara mai avea acasa o fetita de un an si cinci luni.
Cei doi copii au ramas cu tatal lor, in varsta de 28 de ani, si cu bunicii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012115 (s)