News Flash:

Tragedie în județul Tulcea

Doi soţi din Iaşi, găsiţi morți, la Gura Portiței

31 August 2023
189 Vizualizari | 0 Comentarii

Un cuplu din Iași a fost găsit decedat în zona complexului din stațiunea Gura Portiței, județul Tulcea. Conform primelor informații, situația ar putea indica o crimă urmată de sinucidere, conform relatărilor tulceanoastra.ro.

Bărbatul a fost descoperit înecat, în timp ce cadavrul femeii a fost găsit la aproximativ 2 kilometri distanță. Aceasta prezenta o plagă profundă în zona gâtului. Cei doi se cazaseră într-o unitate de cazare și trebuiau să elibereze camera duminică la prânz. După ce nu s-au prezentat la recepție pentru a preda cheile camerei, personalul i-a contactat telefonic, iar ulterior un angajat s-a deplasat în camera lor, constatând că era goală. Curând după aceasta, cadavrul bărbatului a fost descoperit pe plajă, iar câteva sute de metri mai departe, cadavrul femeii a fost găsit. Acesta avea semne de violență și o plagă adâncă în zona gâtului.

Potrivit cercetătorilor, ipoteza cea mai probabilă este că s-a produs o crimă urmată de sinucidere. Se pare că bărbatul ar fi planificat să comită crimă, având asupra sa un cuțit, și a plecat într-o plimbare cu soția. Odată ajunși într-un loc considerat potrivit, a încercat să o atace. A urmat o luptă, fapt susținut și de urmele de violență găsite pe trupurile celor doi. În cele din urmă, femeia a fost ucisă de bărbat, cu mai multe lovituri în zona gâtului. După crimă, bărbatul s-a întors la complexul de cazare, s-a îndreptat către mare și s-a înecat. Cei doi erau căsătoriți, aveau aproximativ 45 de ani și trei copii. Potrivit surselor judiciare, proveneau dintr-o comună din județul Iași. Investigarea acestui incident este în desfășurare, iar autoritățile încearcă să găsească arma folosită în crimă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010552 (s)