News Flash:

Un prim bilanț

Au ars 8 case, iar alte 11 sunt afectate în urma exploziilor de la Crevedia

28 August 2023
180 Vizualizari | 0 Comentarii

Un prim raport cu privire la daunele materiale suferite de locuitorii din zona exploziei de la Crevedia a fost prezentat duminică de către Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Șeful CJ Dâmbovița a informat că în această dimineață a avut o discuție cu premierul Marcel Ciolacu și că a convocat o ședință a Comandamentului pentru Situații de Urgență. „Din datele pe care le avem la acest moment, au ars 8 case, iar alte 11 sunt afectate”, a declarat oficialul local, care a menționat că tuturor familiilor evacuate le vor fi puse la dispoziție locuri de cazare în zonă.

„Totodată, de la prima oră, au ajuns la Crevedia alimente și alte ajutoare pentru cei care au fost afectați de incendiul de aseară”, a menționat Corneliu Ştefan.

„Încă o dată, le mulțumim pompierilor, cadrelor medicale, ambulanțierilor, oamenilor de ordine, tuturor celor care, aseară, au intervenit, riscându-și viața, pentru ca efectele exploziilor și incendiilor să fie cât mai mici”, a conchis șeful CJ Dâmbovița.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012134 (s)