News Flash:

Iată concluzia psihologului criminalist Tudorel Butoi

Femeia care a sărit cu copiii săi pe geam este la începutul instalării unei forme de schizofrenie

22 August 2023
182 Vizualizari | 0 Comentarii


Femeia care a sărit împreună cu copiii ei pe geamul unui motel din Botoșani este în faza incipientă a dezvoltării unei forme de schizofrenie. Acest lucru a fost stabilit de psihologul criminalist Tudorel Butoi, pe baza informațiilor disponibile până în acest moment în acest caz, conform antena3.ro.

Conform cunoștințelor noastre, femeia tânără și-a pus în pericol viața și pe cea a celor doi fii ai săi, în vârstă de doi și, respectiv, trei ani, sărind de la etajul doi al unui motel. Mama a reușit să se agațe de pervazul ferestrei, dar copiii au căzut pe caldarâm. Tragica incidentă a dus la decesul copilului de doi ani pe loc, în timp ce cel de trei ani a fost transportat în stare gravă la spital.

În timp ce femeia continuă să amenințe că se va arunca, a fost imobilizată și apoi salvată de un ofițer de pompieri, cu sprijinul unui negociator al poliției care a discutat cu ea timp de două ore.

Ulterior, s-a aflat că femeia a trimis un mesaj soțului ei înainte de a comite gestul tragic. Mesajul conținea reproșuri multiple, inclusiv aspecte legate de situația financiară a familiei.

”Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam. Sper să fii fericit acum că ai scapăt de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă"
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004810 (s)