News Flash:

Doi adolescenti, surprinsi in timp ce foloseau aparate cu electrosocuri intr-o statie de autobuz din Targoviste

5 Octombrie 2022
294 Vizualizari | 0 Comentarii
adolescenti aparate electrosocuri statie autobuz targoviste 793123


Cei doi tineri au fost surprinsi ieri dupa-amiaza, in timp ce foloseau aparate cu electrosocuri intr-o statie de autobuz din municipiul Targoviste.

Un jandarm dambovitean, care era in timpul liber, i-a vazut pe cei doi si a cerut ajutorul colegilor aflati in serviciu.

Intamplarea a avut loc ieri dupa-amiaza, in imediata apropiere a unui complex comercial din oras.

O echipa din cadrul Jandarmeriei Dambovita a intervenit prompt in zona indicata si a oprit activitatea celor doi, in varsta de 18, respectiv 14 ani.

Acestia foloseau, in scop de intimidare, doua dispozitive cu electrosocuri si au creat temeri in randul celorlalte persoane aflate in statia de autobuz.  

Persoanele au fost conduse la sediul Jandarmeriei pentru continuarea verificarilor, minorul fiind insotit de catre unul dintre parinti.

In urma efectuarii controlului corporal, asupra acestora au fost gasite cele doua dispozitive cu electrosocuri. Cei doi au afirmat ca le-au achizitionat, recent, pentru autoaparare, iar situatia din spatiul public se crease pe fondul unor neintelegeri.

Jandarmii le-au intocmit celor in cauza acte de sesizare, care au fost inaintate Politiei Municipiului Targoviste pentru continuarea cercetarilor si aplicarea masurilor legale. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006193 (s)