News Flash:

Dosar penal: Fost secretar de stat in Ministerul Muncii, bransat ilegal la reteaua electrica (presa)

3 Octombrie 2022
259 Vizualizari | 0 Comentarii
bransat ilegal

Luni, 3 octombrie, un angajat din cadrul S.D.E.E Muntenia Nord - Sucursala Braila, a sesizat ofiterul de serviciu al Politiei Municipiului Braila cu privire la faptul ca, in urma unor verificari efectuate pe raza municipiului, ar fi identificat un contor bransat ilegal, aflat sub tensiune.

Politistii s-au deplasat la fata locului, iar la adresa indicata nu au fost identificate persoane, in continuare efectuandu-se cercetari in vederea identificarii proprietarilor imobilului si stabilirii cu exactitate a situatiei de fapt.

Conform unor surse citate de publicatia ProBraila, se pare ca imobilul, situat pe strada Dianei din municipiul Braila, ar apartine fostului secretar de stat la Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Catalin Boboc, fost senator in perioada 2012-2016 si fost presedinte al PNL Braila.

„In cauza a fost intocmit dosar penal si se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt si executarea sau folosirea de instalatii clandestine in scopul racordarii directe la retea sau pentru ocolirea echipamentelor de masurare, conform Legii nr. 123/2012 a energiei electrice si gazelor naturale” au transmis reprezentantii IPJ Braila.

Executarea sau folosirea de instalatii clandestine in scopul racordarii directe la retea sau pentru ocolirea echipamentelor de masurare constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009085 (s)