News Flash:

Au fost montati stalpisori care sa nu-i mai lase pe soferi sa intre cu masina pe zona pietonala, langa Spitalul Militar

21 Februarie 2022
439 Vizualizari | 0 Comentarii
stalpisori

Primaria a montat stalpisorii care sa nu le mai permita soferilor sa intre pe trotuar dupa incidentul in care un tanar l-a scuipat pe un pieton care astepta sa traverseze strada, dupa ce era sa dea cu masina peste el.
 
 
Va reamintim, incidentul a avut loc miercuri, in centrul Timisoarei, in apropiere de Spitalul Militar. Un sofer a intrat atunci cu masina pe zona pietonala, fara sa fie atent la un barbat care astepta sa traverseze strada regulamentar si pe care era sa il calce.

In momentul in care pietonul i-a reprosat manevra, tanarul sofer s-a dat jos din masina, l-a injurat si apoi scuipat de cateva ori. Din fericire, pietonul a avut prezenta de spirit si a filmat intreaga scena.

Imaginile au ajuns si la reprezentantii Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Timisoara care i-au identificat pe cei doi si i-au invitat la sediul politiei a doua zi. Soferul a fost amendat cu 7.000 de lei.

Pentru ca astfel de incidente sa nu se repete, dar si pentru siguranta pietonilor, in intersectia respectiva, dintre strazile Gheorghe Lazar si Gheorghe Dima, au fost montati stalpisori pentru delimitarea spatiilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004856 (s)