News Flash:

Vanzatorii de martisoare, inghesuiala si in 2022 in curtea primariei

18 Februarie 2022
296 Vizualizari | 0 Comentarii
martisor

Joi, 17 februarie, a fost prima zi in care comerciantii de martisoare, artistii si alti vanzatori de produse specifice de 1 Martie au putut depune cererile pentru emiterea avizului de comert stradal. Ocuparea unei tarabe poate fi facuta si online. Atunci, de ce au stat oamenii la coada?
 
 
Anul acesta, vanzatorii de martisoare au la dispozitie cinci zile pentru a depune cererile necesare emiterii avizului de comert stradal. Astfel, reprezentantii Primariei Timisoara au transmis ca aceste cereri pot fi depuse din 17 februarie, ora 8:30, pana in 22 februarie, ora 19.

Cererile se pot inregistra atat la primarie, la camera 12, ghiseele 8 sau 9, cat si online. Linkul de inregistrare a devenit activ astazi, 17 februarie, de la ora 8:30.

Cu toate acestea, inca de la primele ore ale diminetii, in curtea Primariei Timisoara era imposibil sa nu fie observata coada imensa care se formase. Vanzatorii de martisoare asteptau sa-si depuna cererile pentru a ocupa o taraba. Reactiile nu au asteptat sa apara.

„In secolul XXI, la primaria cu multe strategii de digitalizare, dar fara servicii digitale; unde cetateanul e pe primul loc si transparenta e atat de intensa incat sansele sunt foarte mari sa dai cu capul in zid; acolo unde decidentii sunt foarte ocupati sa se victimizeze pe multi bani in ziare nationale si internationale”, a scris pe Facebook consilierul local Dan Diaconu (PNL).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006437 (s)