News Flash:

Doar 5 minute inainte de somn si uita de coapsele pufoase – Exersez timp de 3 saptamani, iar maine merg sa-mi cumpar blugi noi

28 Martie 2018
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
coapse

Recent am intalnit o veche prietena care a slabit foarte bine in zona copaselor. Sunt sigura ca nu a mers la sala, de aceea am hotarat sa aflu secretul cu orice pret. Am iesit la o plimbare si secretul a fost dezvaluit.

Cum sa slabesti in zona coapselor?
Aceasta metoda, care are un rezultat excelent, a fost elaborata de un antrenor american pe nume Tracy Anderson. Efectuarea acestor exercitii este foarte simpla. Puteti sa le faceti inainte de somn chiar si in pat. Succesul depinde de regularitatea exercitiilor!

Chiar daca am o greutate normala nu pot sa ma laud cu coapse perfecte, de aceea am decis sa le incerc. Efectul l-am observat imediat. Aproximativ peste trei saptamani muschii s-au fortificat si picioarele au devenit mai frumoase! Aceste antrenamente scurte de 5 minute lucreaza foarte bine muschii din spate, fata si interiori ai coapselor.

Efectuati exercitiile pe o suprafata plana. Creati-va un obicei de a le efectua inainte de somn, puteti sa le faceti chiar si in pijama.

1. Pozitie initiala: culcati-va pe spate si puneti mainile de-a lungul corpului, ridicati picioarele in sus, cu varfurile intinse. Indoiti ambele picioare din genunchi si reveniti la pozitia initiala. Creati presiune in partea din fata a coapsei. Daca va este greu, sustineti corpul cu mainile. Repetati de 10 ori.

 

Daca faceti totul corect, veti simti caldura si mici intepaturi in picioare.

2. Odihniti-va 20 de secunde si efectuati al doilea exercitiu. Pozitia initiala este la fel ca cea precedenta. De aceasta data le indoiti pe rand. Straduiti-va maxim sa atingeti calcaiul de fese. Repetati exercitiul de 10 ori pentru fiecare picior.

3. Nu uitati sa va odihniti dupa fiecare exercitiu. Pentru a face sa lucreze muschii coapselor si ai abdomenului in acelasi timp, trebuie sa efectuati urmatoarele. Culcati-va pe spate si ridicati picioarele. Balansati picioarele inainte si inapoi desprinzand usor fesele de pe covoras si incordati partea superioara a picioarelor. Este un exercitiu mai dificil, incepeti de la 10 repetari si ajungeti treptat la 20.

4. Culcat pe spate, ridicati picioarele si incrucisati-le. Ele trebuie sa se mentina cu putina presiune. Indoind picioarele de la sine, incercati sa le indoiti si sa reveniti la pozitia initiala. Efectuati 10 exercitii si schimbati piciorul care este deasupra. Repetati de 10 ori.

Modul sanatos de viata este foarte important. Nu toti au posibilitate sa mearga la sala de sport si sa aiba un antrenor personal. Insa exista posibilitate sa slabiti in zona picioarelor si a coapselor chiar acasa, important este sa nu va leneviti si sa efectuati exercitiile cu regularitate.

Nu uitati sa va alimentati corect, daca veti manca prajituri si biscuiti inainte de somn, nici un exercitiu nu va va ajuta.

Galerie Foto

ex1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004833 (s)