News Flash:

Doamne, ce FARSA MACABRA! O gluma proasta intre prieteni a dus la moartea unui adolescent

12 Aprilie 2017
997 Vizualizari | 0 Comentarii
copil farsa
Un baiat in varsta de 11 ani a ales sa-si ia viata, dupa ce prietena lui de 13 ani i-a facut o farsa pe o retea de socializare.
Tysen Benz a avut un adevarat soc cand a aflat ca iubita lui a murit. In realitate, adolescenta isi inscenase moartea, iar prietenii acesteia au ajutat-o sa posteze mesaje online, pentru a-l convinge pe Tysen ca fata si-a pierdut viata, potrivit Metro.
Mama pustiului a declarat: ‘‘I-a facut o farsa. Si-a inscenat propria moarte si s-a folosit de prietenii ei ca sa para ca s-a sinucis. Baiatul meu a crezut-o si a spus ca se va sinucide si el, la randul sau”,  a adaugat Katrina Goss.
Cel care l-a gasit inconstient pe baiat a fost chiar tatal sau, care l-a transportat de urgenta la spital.  Din nefericire, 3 saptamani mai tarziu, Tyson a decedat. Acum, familia baiatului se lupta in instanta pentru ca adolescenta sa plateasca pentru aceasta farsa.  ”A profitat de faptul ca era mai in varsta decat fiul meu si l-a manipulat. Ar trebui sa raspunda penal pentru aceasta fapta macabra”, a mai adaugat mama baiatului.
Sursa: Metro

tysen benz
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009144 (s)