News Flash:

Disciplina în jocurile online: cum se obține

15 Decembrie 2021
426 Vizualizari | 0 Comentarii
disciplina jocuri online

Un lucru este sigur când discutăm despre jocurile de noroc: nimic nu se poate controla. Desigur, poți învăța diverse strategii de aplicat, te poți folosi de diverse trucuri care să te ajute să înclini balanță în favoarea ta sau poți să te orientezi către jocurile pe care crezi că le știi cel mai bine. Dar nu prea poți prezice cum se va termina jocul. De fapt, uitați tot ce am zis, căci există un lucru care poate fi gestionat de propria persoană, de fiecare dintre noi, și aici ne referim la disciplină. Căci uneori nu este vorba doar despre cum se obțin bani online, ci și despre întregul proces care presupune acest lucru și cum ajungi acolo. Acel “cum” nu presupune drumul parcurs, ci modul în care te schimbi și cum te raportezi pierderilor, câștigurilor și, în principiu, la tot ce presupune acest parcurs.

Nu discutăm aici despre o perspectivă pesimistă, căci pe cât de alarmant sună, majoritatea jucătorilor sunt destinați să piardă. Și aceștia trebuie să știe ce să facă cu această înfrângere, căci se va întâmpla mai devreme sau mai târziu, indiferent de intenția pentru care au ajuns să facă gaming sau gambling online. Și așa ajungem la discuția despre disciplină. Adică despre cum să te bucuri de un joc fără să-ți pierzi raționamentul și cumpătul, despre cum să nu îți irosești finanțele, despre cum să nu pierzi mai mult decât îți permiți. Pe scurt, despre cum să abordezi totul și cu ce atitudine să o faci. Iată mai jos câteva reguli definitorii în acest sens și pe care ți le recomandăm să le asimilezi, ca să te ajuți singur în acest vast domeniu.

Nu te aștepta să câștigi (mereu)

Știm, nu sună foarte încurajator să îți spunem că nu ar trebui să te aștepți la câștiguri, când tu fix asta cauți. Dar nu pleca la joc cu gândul că nu vei face decât să câștigi, căci dezamăgirea când nu se va întâmplă asta te va izbi puternic și te va lua pe nepregătite. Cei mai mulți dintre jucători nu reușesc să transforme activitatea din cazinourile online în profit, dar sunt în regulă cu asta, tocmai pentru că au venit acolo să se simtă bine, nu să scoată bani. Iar asta ar trebui să fie o regulă de bază pentru oricine: faptul că de cele mai multe ori se va pierde. Sigur, nu totul trebuie să fie atât de dramatic, căci vei mai și câștiga. Dar așteptările nerealiste te pot duce către o cale prăpăstioase, care implică frustrări.

Fii conectat la activitățile de buget

Cel mai important lucru care nu ar trebui neglijat atunci când joci online este să îți setezi de la bun început un buget. Unul de la care să nu te abați și pe care să nu îl suplimentezi constant, pentru că ai economii sau diverse venituri care se pot direcționa în a-ți mări șansele de joc. Fă o prioritate din acest lucru și ai în vedere să îți verifici constant statusul bancar. Nu te descuraja atunci când ai pierdut și nu îți alimenta iluzia că dacă folosești mai mulți bani, atunci șansele tale de câștig cresc. Pur și simplu primește pierderea cu un zâmbet - nu spune nimeni să te bucuri, dar nici să devii irațional și să aloci sume tot mai mari, fără să te aștepți la consecințe. Așadar, stabilește de la început cât anume îți permiți să pierzi și nu trișa.

Învață când să spui stop

Ai castigat și cel mai probabil ai făcut asta după multe jocuri, după multe runde și după mult timp. Acum este cazul să te oprești și să te bucuri de câștiguri așa cum știi mai bine. Iar asta înseamnă să nu risipești banii și să ieși triumfător și mândru de la cazinoul online accesat. Dacă faci altfel, s-ar putea să repeți aceeași greșeală pe care o fac cei mai mulți dintre pariori, iar asta înseamnă că nu dispui de suficientă disciplină, care să te ajute nu doar să accepți înfrângerile cât și un câștig strategic. Așadar, nu ceda tentațiilor înșelătoare, acceptă banii primiți, ieși din joc cât încă ai avantaj și profită de un motiv de încântare: altfel ai putea lua decizii pe care ulterior le-ai regreta.

Păstrează emoțiile în frâu

Posibil să ne repetăm, dar vrem că în această privință lucrurile să fie destul de clare: nu te lăsa controlat de emoții, fie că sunt pozitive sau negative. Poate suna ciudat, dar atât încântarea sau bucuria, cât și nervozitatea sau enervarea te pot conduce către luarea unor hotărâri ce nu sunt tocmai bune pentru buzunarul și starea ta mentală. Cazinourile online funcționează pe bază de statistici, pe cifre și numere, pe idei logice și pe hazarde matematice. Nu ar trebui să faci lucrurile diferit și să lași emoțiile să îți întunece judecata, lucru care de obicei se întâmplă când ești euforic.

Învață și aplică regulile fără nicio excepție

Nu poți avea pretenția că știi ce ai de făcut, când nu cunoști prea bine regulile. Iar aici intră atât condițiile pe care un cazino online le impune (reglementări legislative, politică de confidențialitate, termeni și condiții, modalitățile de plată etc), dar mai ales regulile jocului ales. Pe cele din urmă trebuie să le stăpânești la perfecție, căci doar așa poți ști cum să joci astfel încât să te asiguri că ai o șansă să câștigi. Cu cât aloci timp și efort, cu atât poți avea pretenția unui final pozitiv. Nu prea poți să te bazezi pe faptul că vei intui ce ai de făcut, căci nu prea așa funcționează lucrurile.

Pariorii și jucătorii online vor căuta mereu metode care să le îmbunătățească rezultatele. Însă cei mai mulți dintre ei nu iau în considerare faptul că totul stă chiar în mâinile lor. Disciplina autoimpusă este motivul pentru care ai putea să-ți crești șansele de câștig, dar și să faci experiența de joc mai plăcută. Pe lângă faptul că te va ajuta să urmezi un buget strict, acesta îți va fi de folos în identificarea celor mai bune jocuri, să îți mențină sănătatea mentală activă, dar și să fii mereu concentrat.

Începe cu lucrurile mărunte, stabilește-ți prioritățile, aranjează-ți sarcinile, setează-ți un timp de stat online, experimentează și analizează întreaga experiență; cam ăștia sunt pașii de urmat pentru a-ți creiona un ritual de disciplină. Cu siguranță că pe parcurs, dacă adopți acest stil de joc, vei observa că totul se va schimba, începând cu experiența de joc și continuând cu satisfacțiile care înainte erau catalogate mărunte și atunci vor fi privite ca fiind impresionate.

 

 

 

 

Galerie Foto

activitati_buget
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004756 (s)